Recents in Beach

Σβηστός ο ΠΑΟΚ, φιλική ήττα με 1-0 από την PSV!

 


Η Αϊντχόβεν ήταν με το πόδι στο γκάζι, ο ΠΑΟΚ ήταν σβηστός παίζοντας με δυο ενδεκάδες και γνώρισε καθαρή ήττα με 1-0 στο πρώτο διεθνές φιλικό του Δικεφάλου. Αποστολή: Ελένη Μπούντου.

Η PSV τον ζόρισε, η δουλειά τον περιμένει! Τουλάχιστον μέχρι το σημείο να αποδίδει το ποδόσφαιρο που θέλει. Ήττα για τον ΠΑΟΚ με 1-0 στο Philips Stadion, στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. 

Μόλις τρεις ημέρες μετά την άφιξη στην Ολλανδία και γνωρίζοντας πως θα βρει απέναντί του μια ομάδα που είναι σχεδόν έτοιμη ενόψει των προκριματικών του Champions League, ο ΠΑΟΚ θέλησε να μετρήσει σε πρώτη φάση τις δυνάμεις του απέναντι στην PSV, αποτυπώντας στο γήπεδο, την ενδεκάδα που δοκιμάστηκε μόλις σε μία προπόνηση.

Ο Ζίβκοβιτς πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, με τετράδα στην άμυνα τους Περέιρα, Μιχαηλίδη, Βαρέλα και Τέιλορ και στα χαφ τους Εσίτι - Ελ Καντουρί. Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Λάμπρου βρέθηκαν στις πτέρυγες, με τον Καγκάβα να πλαισιώνει τον Σφιντέρσκι στην επίθεση.

Μια ενδεκάδα που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με το «καλημέρα», εγκλωβισμένη στα εύκολα λάθη που δημιουργούσαν εκνευρισμό καθώς τίποτα από τα όσα δοκίμασαν, δεν έβγαινε στο γήπεδο, με τους Ολλανδούς να κυκλοφορούν σωστά και με ευκολία τη μπάλα, να πιέζουν ψηλά και να προειδοποιούν πολλάκις μέσα από φάσεις που εξέθεταν αμυντικά τους Θεσσαλονικείς. 

Οι ακραίοι και κυρίως η αριστερή πλευρά του Δικεφάλου με Λάμπρου - Περέιρα πέρασε ένα εξαιρετικά δύσκολο α΄ημίχρονο καθώς έμοιαζαν να «πνίγονται» από τις επιθέσεις των Ολλανδών. Αμυντικά δεν πάτησε τόσο καλά ούτε ο Λούκας Τέιλορ που έψαχνε συνεργασίες με τον Αντρίγια, ωστόσο, ο χρόνος που δουλεύουν μαζί και συνυπάρχουν, αποτυπώθηκε και στο γήπεδο. Λάθη και από τον άξονα χωρίς καθαρό μυαλό και συγκέντρωση. Πιο θετικός ο Βραζιλιάνος επιθετικά, έχοντας κάποιες κούρσες και ορισμένα ανεβάσματα καθώς αρέσκεται να παίζει σε όλη την πλευρά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του α΄μέρους, η PSV «χτυπούσε» διαρκώς το... καμπανάκι κινδύνου για τους Θεσσαλονικείς και το λεπτό που αναμφίβολα θα δημιούργησε έντονο εκνευρισμό στον Ραζβάν Λουτσέσκου για την αντίδραση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του είναι αυτό στη φάση του τέρματος που πέτυχαν οι γηπεδούχοι...

Και αυτό γιατί οι Θεσσαλονικείς είδαν την Αϊντχόφεν να σταματά δύο φορές πάνω στον Ζίβκοβιτς, να καταγράφει δοκάρι και στο ίδιο λεπτό να σκοράρει, εκμεταλλευόμενη την αδράνεια της άμυνας του Δικεφάλου με τον Μαντουεκέ στο 25'. Από εκεί και πέρα, αν ο ΠΑΟΚ κρατά κάτι από το α΄ημίχρονο είναι ο Σίντζι Καγκάβα. Ο Ιάπωνας δεν «γοήτευσε» αλλά είναι σαφές πως δεν θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ προ μηνών. Ιδιαίτερα ορεξάτος, κινητικός με ένα ρόλο που φαίνεται και να του ταιριάζει και να του αρέσει, ο Σίντζι Καγκάβα αποτελεί προσωπικό στοίχημα για τον Λουτσέσκου!





















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">