Recents in Beach

Εβδομάδα Εξωστρέφειας 2021


 Στο πλαίσιο του εορτασμού της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την έναρξη της λειτουργίας του, το Επιμελητήριο Έβρου διοργανώνει την Εβδομάδα Εξωστρέφειας 2021 – αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου. 

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εξωστρέφειας μία κινητή έκθεση προϊόντων που παράγονται στον Έβρο θα ταξιδέψει σε όλες τις πρωτεύουσες των Δήμων με το εξής πρόγραμμα: 

Δευτέρα 26/07- Ορεστιάδα
Τρίτη 27/7 – Διδυμότειχο
Τετάρτη 28/7 – Σουφλί
Πέμπτη 29/7 – Αλεξανδρούπολη
Σάββατο 31/07 – Σαμοθράκη (Καμαριώτισσα) 

Στην Έκθεση θα λειτουργεί Εκθετήριο (στο οποίο η επίσκεψη θα είναι άνευ εισιτηρίου), αλλά και πωλητήριο στελεχωμένο από τοπικούς παραγωγούς/οικοτέχνες του Νομού. 

Στόχος της διοργάνωσης είναι η γνωριμία των παραγωγών μεταξύ τους, η παρουσίαση σε όλους τους Εβρίτες/ισσες των παραγόμενων προϊόντων του νομού, αλλά και μία τόνωση της επιχειρηματικής κίνησης και δραστηριότητας, η οποία λόγω των υγειονομικών συνθηκών έχει μπει σε μία διαδικασία ύφεσης. 

«Είπαμε ότι το Επιμελητήριο Έβρου δεν πρέπει να αφήσει άλλη χρονιά να πάει χαμένη, πρέπει να δώσουμε μία νότα αισιοδοξίας, μία ευκαιρία γνωριμίας των προϊόντων αυτών – ακόμη και ορισμένων που δημιουργήθηκαν  μέσα στην κρίση», 

 

σχολίασε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, καλώντας όλους και όλες τους Εβρίτες και τις Εβρίτισσες να στηρίξουν την διοργάνωση, αλλά και προτρέποντας τους επιχειρηματίες, παραγωγούς και οικοτέχνες να συμμετάσχουν, δεδομένου μάλιστα και του γεγονότος ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν. 

Επιπλέον, το Εκθετήριο των προϊόντων θα ταξιδέψει τον Σεπτέμβριο και στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο που θα διαθέτει εκεί το Επιμελητήριο Έβρου. 

Σε όλες τις πόλεις, το Εκθετήριο – πωλητήριο θα είναι επισκέψιμο για το κοινό στο διάστημα 21.00-00.00 

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα τηρούνται όλα τα ισχύοντα μέτρα ανακοπής της διάδοσης του κορωνοϊού.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">