Recents in Beach

Επισκευές ρολών στην Αθήνα για μοτέρ ηλεκτρικών ρολών

 

Τα ρολά ασφαλείας είναι η κορυφαία λύση για την ασφάλειας μίας επιχείρησης και ιδιαίτερα ενός καταστήματος, αφού στην ουσία δημιουργούν ένα «φράγμα» ανάμεσα στον κλέφτη και το κατάστημα, το οποίο και θα πρέπει με κάποιο τρόπο να «διαπεράσει» για να καταφέρει να μπει μέσα. Επίσης, πολλά ρολά μπορούν να προστατεύσουν το κατάστημα ακόμη και από αντικείμενα που μπορούν να πετάξουν εγκληματίες αλλά και ταραξίες γενικότερα σε μια βιτρίνα, όπως πέτρες, καδρόνια και ακόμη και βόμβες μολότοφ.

Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι σχεδόν όλα τα καταστήματα πέρα από τον συναγερμό έχουν και ρολά ασφαλείας. Υπάρχει ωστόσο ένα θέμα που κάνει πολλούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να ανησυχούν: τι γίνεται αν χαλάσουν τα ρολά; Ο λόγος που υπάρχει αυτή η ανησυχία είναι αφ’ ενός το γεγονός ότι ενδέχεται να μπει σε κίνδυνο η ασφάλεια του καταστήματος – αν για παράδειγμα τα ρολά δεν κατεβαίνουν – και αφ’ ετέρου ότι μπορεί να χρειαστεί αντικατάσταση όλου του ρολού αν πάθει κάποια βλάβη. 

Τα καλά νέα είναι ότι τα ρολά σαφώς και δεν πάνε στην ανακύκλωση αν παρουσιάσουν κάποιο πρόβλημα. Οι περισσότερες βλάβες που μπορούν να παρουσιαστούν είναι πολύ απλές και μπορούν να επισκευαστούν εύκολα και γρήγορα από ένα ειδικό συνεργείο. Επιπλέον, οι επισκευές γίνονται σε πολύ μικρό χρόνο, οπότε η όποια βλάβη δεν θα αφήσει το κατάστημα σας εκτεθειμένο για πολύ καιρό. Αφού λοιπόν κατανοήσαμε αυτά τα βασικά πράγματα, ας δούμε πως μπορείτε να βρείτε επισκευή ρολών ασφαλείας στην Αθήνα και όχι μόνο.

Επιλέξτε την κατά την αγορά

Οι περισσότερες επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν την πώληση και την τοποθέτηση ρολών ασφαλείας προσφέρουν και υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και service στα μοτέρ για ηλεκτρικά ρολά, τις οποίες μάλιστα ενδέχεται να τις δώσουν και σε προνομιακή τιμή κατά την αγορά του προϊόντος. Αν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να ξέρετε ότι με το που θα πάθουν κάτι τα ρολά σας θα γίνει αμέσως η επισκευή τους, χωρίς να χρειαστεί να ψάξετε συνεργεία και μάστορες, αυτή είναι η καλύτερη λύση. Μπορεί να ανέβει λίγο το κόστος των ρολών – αν και πολλές επιχειρήσεις προσφέρουν αυτή τη λύση δωρεάν – αλλά αξίζει τον κόπο.

Ψάξτε στο internet

Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που δεν γνωρίζατε την παραπάνω λύση και δεν την επιλέξατε ή απλά δεν σας προσφέρθηκε ποτέ; Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να βρείτε μόνοι σας κάποιον μάστορα ή συνεργείο για επισκευή ρολών ασφαλείας στην Αθήνα ή την πόλη στην οποία είναι η επιχείρηση σας. Χάρη όμως στη μαγεία του διαδικτύου, αυτό είναι πολύ πιο εύκολο απ’ ότι φαντάζεστε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο Google και να ψάξετε για «επισκευές ρολών ασφαλείας + το όνομα της πόλης ή περιοχής σας», πχ επισκευή ρολών Αθήνα. Με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε σίγουρα δεκάδες επιχειρήσεις του είδους, ειδικά σε κάποια μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα ή η Θεσσαλονίκη. Από εκεί και μετά θα πρέπει να ψάξετε για κριτικές και φυσικά να έρθετε σε επαφή με κάποιους από αυτούς τους ειδικούς για να δείτε ποιον θα εμπιστευθείτε.

Ρωτήστε τους συναδέλφους σας

Αν θεωρείτε ότι το internet είναι πολύ απρόσωπο και δεν το εμπιστεύεστε και πολύ, η άλλη ενδεδειγμένη λύση είναι απλά να ρωτήσετε κάποιον συνάδελφο σας που έχει ρολά για περισσότερο καιρό από εσάς. Είναι  πολύ πιθανό ότι σε κάποια φάση τα ρολά του θα παρουσίασαν κάποιο πρόβλημα, οπότε μπορεί να σας συστήσει κάποιο συνεργείο ή επιχείρηση επισκευής. Δεν έχει κανέναν λόγω να σας πει ψέματα ή να μη σας βοηθήσει.

Μην πανικοβάλλεστε!

Όταν λέμε ότι πολλά από τα προβλήματα ρολών είναι απλά στη λύση, εννοούμε ότι είναι τόσο απλά που μπορείτε να τα λύσετε και μόνοι σας! Αν για παράδειγμα έχετε αυτόματα ρολά, μπορεί απλά να άδειασε η μπαταρία από το κοντρόλ. Αν από την άλλη τα ρολά σας είναι χειροκίνητα, μπορεί απλά να μπήκαν κάποια σκουπίδια στο μηχανισμό ή τη διαδρομή των ρολών. Πάντα να ρίχνετε μια ματιά για τέτοιες απλές λύσεις πριν να αρχίσετε να ψάχνετε συνεργείο για επισκευή ρολών ασφαλείας. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">