Recents in Beach

Αρχηγός είναι μόνο ο Γιώργος Τράγκας στο "Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων" ...... Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του

 


Ο    πρόεδρος του κόμματος  "Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων" φαίνεται ότι δεν μπορεί να δεχθεί "υπαρχηγούς" για αυτό και δεν ευδοκιμούν  οι πρόεδροι μικρών κομμάτων οι οποιοι είχαν στρατευτεί μαζί του με την ανακοίνωση της ίδρυσης. 

Πρώτα έφυγε  η Ραχήλ Μακρή ( έχει κι αυτή κόμμα!!!) ο Καζάκης, γραμματέας του ΕΠΑΜ  και προσφάτως ο  πρόεδρος του "Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος" Νίκος Νικολόπουλος.

Πιθανόν να μην τους αντέχει ο πρόεδρος Τράγκας ή να θέλει να κάνει  ένα κόμμα που θα  το ελέγχει πλήρως ο ίδιος.....θα φανεί σύντομα.

Ο Νίκος Νικολόπουλος έκανε περιοδεία  στην Δυτική Ελλάδα με την ιδιότητα του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.

Ο Γιώργος Τράγκας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Διαβάσαμε στο Facebook ότι ο αγαπητός φίλος και έμπειρος, παλαιός πολιτικός κ. Νίκος Νικολόπουλος επέλεξε να περιοδεύσει ως πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. Όλες οι ελεύθερες αποφάσεις των φίλων και ιδιαίτερα οι πολιτικές είναι απόλυτα σεβαστές. Ευχόμεθα καλή επιτυχία, καλούς αγώνες υπέρ του λαού και αίσιο εκλογικό τέλος στον κ. Νικολόπουλο. Η σκέψη μας θα τον συντροφεύει».

Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του ο πρόεδρος 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">