Recents in Beach

Τήνο και Αντίπαρο για ανεμελιές.


 «Οι πολίτες θα πάνε διακοπές, εμείς όχι» είπε ο κ. Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο στις 23 Ιουνίου και πραγματικά δεν ξέρω αν κάποιοι υπουργοί θα έπνιξαν κάποιο γέλιο ακούγοντάς τον.


Μην ξεχνάτε πως ο πρωθυπουργός είναι γνωστός για τις διακοπάρες του, δεν χάνει ευκαιρία να μην περάσει ανέμελα Σαββατοκύριακα.

Στις 23 Ιουνίου είπε ότι δεν θα... πάει διακοπές, ένα Σαββατοκύριακο μετά το ξέχασε και πήγε. Στην Τήνο και την Αντίπαρο.

Το έγραψε το thefaq.gr από την Παρασκευή πως παρατήρησε μία αναστάτωση στο λιμάνι της Ραφήνας, αλλά επιβεβαιώθηκε σήμερα. Αντιγράφω από το Πρώτο Θέμα: «Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόβσκι-Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρίσκονταν στην Τήνο και έλαβαν πρόσκληση για δείπνο στην Αντίπαρο, έπειτα από πρωτοβουλία του μεγαλοεπιχειρηματία Μπάρι Ντίλερ. Το δείπνο έγινε το βράδυ της Κυριακής. Γύρω από το τραπέζι βρέθηκαν πρόσωπα που ασκούν τεράστια επιρροή σε όλο τον πλανήτη, όπως ο Τζεφ Μπέζος. Μαζί του ο κάτοχος Όσκαρ Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον -που έχουν λάβει και οι δύο ελληνική υπηκοότητα- ο παραγωγός του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ και η σύζυγός του σχεδιάστρια μόδας Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ, μαζί με τον δημοσιογράφο του CNN Αντερσον Κούπερ».

Παρασκευή έφυγε, Δευτέρα πρωί γύρισε (με ελικόπτερο να υποθέσω), ζωάρα.

Θα μου πείτε είναι κακό ο πρωθυπουργός να πηγαίνει διακοπές; Αν πηγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο σχεδόν, ίσως και να είναι. Αν όχι κακό, προκλητικό σίγουρα. Και τουλάχιστον μην μας κοροϊδεύει με δηλώσεις τύπου «οι πολίτες θα πάνε διακοπές, εμείς όχι». Μιλάμε για τον άνθρωπο που στο πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την καραντίνα, εκεί στα μέσα Μαΐου, «απέδρασε» για Τήνο. Ασυγκράτητος όταν είναι να περάσει μερικές ανέμελες ημέρες. Καλά (μας) κάνει...

Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">