Recents in Beach

"Σουφλιώτικη" κίνηση για τη δημιουργία νέας δημοτικής παράταξης

 


Πριν από δέκα ημέρες γράψαμε για την δημιιουργία νέα δημοτικής παράταξης στο δήμο Σουφλιου (ΕΔΩ) . Η κίνηση λοιπόν αυτή συνεχίζει να ετοιμάζεται και έχει σχεδόν έτοιμη διακηρυξη την οποία θα δώσει ο επικεφαλής της σύντομα στη δημοσιότητα .

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι υπάρχουν συζητήσεις σε προχωρημένο σημείο  για την δημιουργία και νέας παράταξης . Στον τίτλο την ονομάσαμε "Σουφλιώτικη" γιατί  ξεκίνησε από πολίτες του Σουφλίου και θέλει ο επόμενος δήμαρχος, να είναι από την πόλη του Μεταξιού και να μη μένει εκτός. Είναι γνωστό ότι στα 13 χρόνια "Καλλικρατικού" δήμου και οι δύο δήμαρχοι ειναι από τα χωριά του δήμου , ο μεν Πουλιλιός από τα Λάβαρα όπου και κατοικεί ο δε Καλακίκός ειναι γαμπρός στο Μικρό Δέρειο ( Η καταγωγή του ειναι από Σαμαθρόκη) 

Και οι δύο κινήσεις εχουν ενα κοινό  χαρακτηριστικό, στην πλειοψηφία τους προέρχονται από την παράταξη του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Πουλιλιου .

Ποιος ξέρει; μπορεί σύντομα να δούμε  να γίνονται διεργασίες και από ανθρώπους που πρόερχονται από την παράταξη  του Παναγιώτη Καλακίκου.

Στο Σουφλί από ότι φαίνεται θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">