Recents in Beach

Ο Παύλος Γερουλάνος θα είναι υποψήφιος πρόεδροςτου ΚΙΝΑΛ; - Ποια στελέχη του κόμματος ήταν στην Αλεξανδρούπολη

 Απούσα η γραμματέας την Ν.Ε του ΚΙΝΑ¨Λ στον Εβρο Αλ Ποϊραζίδου 


Την περασμένη Δευτέρα  26 - 7 - 21  στην  ημερίδα που διοργάνωσε ο δήμος Αλεξανδρούπολης στο θερινό κινηματογράφο "Φλοίσβος" βασικός ομιλητής  ο πρώην υπουργός του Γιώργου Παπανδρέου Παύλος Γερουλάνος.  

Για τον πρώην υπουργό είχαμε αναρωτηθεί πριν την έλευση του στην Αλεξανδρούπολη αν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές στο ΚΙΝΑΛ ( ΕΔΩ) Μετά την παρουσία του στην Αλεξανδρούπολη, από όπου ξεκίνησε την παρουσίαση του σχεδίου του "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"  και θα συνεχίσει   σε όλη την Ελλάδα, είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος της περιοδείας του θα  το ανακοινώσει.

Η  απουσία από την ημερίδα των στελεχών του ΚΙΝΑΛ   που ήταν με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ( ομάδα Φωτιάδη)  ενισχύει αυτό το σενάριο . Παρών ήταν ο πρώην υπουργός Γιώργος Ντόλιος, η πρώην Βουλευτής στον Έβρο Όλγα Ρενταρή  που θεωρούνται "Παπανδρεϊκοί", ο εκδότης Γιάννης Λασκαράκης , ο περιφερειακός σύμβουλος  Σταύρος Βαβίας ( Ομιλητής ήταν και ο Χρ. Τοψίδης στην παράταξη του οποίοι ανήκει) ο Γιάννης Βαβίας, η  Κρυσταλία Αρμενάκη ( στηρίζει Ανδρουλάκη) 

Παρόντες ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Ζαμπούκη που ανήκουν στο ΚΙΝΑΛ . Απούσα η γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στον Έβρο  Αλεξάνδρα  Ποϊραζίδου  ξ οποία είναι πρόεδρος στο ΚΙΝΑΛ και φανατική υποστηρίκτρια της Φώφης Γεννηματά 

Θα έχει ενδιαφέρον πως θα δημιουργηθούν οι συσχετισμοί στον Έβρο στο τέλος




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">