Recents in Beach

Με διαρροές η παραπομπή Παππά σε Ειδικό Δικαστήριο από Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ

 


Νέα Δημοκρατία και Κίνημα Αλλαγής αγνόησαν πλήρως το φιάσκο της Προανακριτικής και ψήφισαν υπέρ της παραπομπής του Νίκου Παππά σε Ειδικό Δικαστήριο για το αδίκημα της «παράβασης καθήκοντος κατ΄ εξακολούθηση και κατά συρροή» στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών του 2016.

Η...ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, ωστόσο, δημιούργησε «τραύμα» στη συνεργασία των δύο κομμάτων, καθώς υπήρξαν διαρροές δύο ψήφων από βουλευτές που αναμενόταν να ψηφίσουν το πόρισμα της Προανακριτικής.

Σε σύνολο 277 ψηφισάντων, υπέρ του πορίσματος τάχθηκαν 178 βουλευτές (τα δύο κόμματα αριθμούν 180), ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε, ενώ «παρών» ψήφισαν οι 12 βουλευτές του ΚΚΕ. Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25 απείχαν από την ψηφοφορία. Από τις διαρροές της άτυπης συνεργασίας Ν.Δ.-ΚΙΝ.ΑΛΛ., ένας βουλευτής ψήφισε άκυρο κι ένας καταψήφισε.

Ο Νίκος Παππάς, στο πρώτο του σχόλιο μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ανέφερε με νόημα: Η Ν.Δ. ολοκλήρωσε την κωλοτούμπα της, υπερψηφίζοντας ένα πόρισμα που ανακαλεί τον κορμό της κατηγορίας εναντίον μου. Και, μάλιστα, με διαρροές. Η πλειοψηφία συγκρούστηκε με την αλήθεια και έμεινε με τα υπολείμματα της κομματική της σκοπιμότητας. Ο ελληνικός λαός έχει βγάλει τα συμπεράσματά του.

Εfsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">