Recents in Beach

"Αποχώρησε και η επιτροπή αθλητισμού από το ΚΟΜΜΑ Τράγκα…οι ανήμποροι και κουρασμένοι ας πάνε μόνιμα σε ...διακοπές! "

 


"Προσερχόμενος χθες βράδυ  ο Αντιπρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας ( ΕΠΣΑ ) κ.Δήμος Κασκαντήρης, στην παρουσίαση του τιμητικού τόμου για την ευρωπαΐκή διάκριση του Παναθηναϊκού

(ΠΑΟ) στο Wembley, αφού συνεχάρη τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές
και ιδιαιτέρως τον επιμελητή, συγγραφέα και εκδότη του περικαλλούς λευκώματος κ.Άρη Ξηντάρα, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους απάντησε και εξήγησε τους λόγους της αποχώρησης της Συντονιστικής Επιτροπής Αθλητισμού από το κόμμα Τράγκα..
 Ο κ. Δ.Κασκαντήρης συγκεκριμένα είπε στα ΜΜΕ:
 «Στην τριαντάχρονη συμμετοχή μου ως αντιπροέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (ΕΠΣΑ), καθώς και κατα την σαραντάχρονη συνεχή ανιδιοτελή προσφορά μου στο ποδόσφαιρο, υπήρξα πάντα ενεργός και πότε παρατηρητής ή θεσιθήρας ή καρεκλοκένταυρος.
  Τόσο εγώ ως πρόεδρος όσο και όλα τα μέλη της Συντονιστικής Αθλητισμού  κάναμε υπομονή και περιμέναμε έξι μήνες για να μας ακούσει ο κ. ΤΡΑΓΚΑΣ .
 Πέρασαν έξι μήνες από τότε που με μια ευάριθμη ομάδα πλέον των 50 στελεχών του Αθλητισμού απο όλη την Ελλάδα και όλα τα αθλήματα , προσήλθαμε με ορμή και πίστη και συνυπογράφοντας το καταστατικό του νέου όμματος το οποίο και κατέθεσε τότε  ο Πρόεδρος στον Άρειο Πάγο .
Εμείς είμαστε ουσιαστικά και τυπικά συνιδρυτές του Κινήματος "Ελεύθεροι Άνθρωποι" μαζί με το Γιώργο Τράγκα καθώς πολλοί άλλοι κομματικοί σχηματισμοί και κινήματα,,που έφτιαξαν την ΝΕΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ .
 Πέρασαν απο τότε σχεδόν έξι μήνες     και μέχρι σήμερα
ο Γιώργος Τράγκας δεν κατάφερε να βρει την ευκαιρία να ακούσει έστω και για μία φορά την συντονιστική επιτροπή αθλητισμού και να παραλάβει
το προεκλογικό πολυσέλιδο πρόγραμμα που ετοιμάσαμε με ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΕΣ  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για τον αθλητισμό  .
 Συγκροτήσαμε συντονιστική επιτροπή αθλητισμού με πρωταθλητές και επιφανείς αθλητές όλων των αγωνισμάτων"
 Και ο Δήμος Κασκαντηρης κατεληξε :
"  Απεδέχθην την τιμητική πρόταση και ανέλαβα πρόεδρος αυτής της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ επιτροπής.
 Πριν 10 μέρες αποφασίσαμε άπαντες από κοινού – ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ – να αποχωρήσουμε, γιατί εμείς ποτέ στην ζωή μας δεν υπήρξαμε θεατές της
 κερκίδας.
 Εμείς πάντα αγωνιζόμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Δεν μας αρέσει να πετάμε ή να αφήνουμε τους άλλους να πετούν την μπάλα έξω από το γήπεδο…
 Ευχόμαστε καλές διακοπές στην κουρασμένη ηγεσία που είναι  κατάκοπη και δείχνει ότι δεν μπορεί τελικά να σηκώσει αυτό το βάρος ή δεν ξέρει να κάνει την μία και μοναδική δουλειά που υποσχέθηκε ότι μπορεί να κάνει… Δηλαδή να βοηθήσει τον αθλητισμό και προπαντός να στηρίξει τους ανατροπείς, του σάπιου πολιτικού μιντιακού συστήματος που καταδυναστεύει την πατρίδα.
Πράγματι η γηρασμένη και οξειδωμένη ελίτ, όπως συχνά λέει
ο Γιώργος Τράγκας, έπρεπε από καιρό να βρίσκεται σε ...."μόνιμες διακοπές"
ώστε να μην καθυστερει ή φρενάρει εσκεμμένα ή όχι τους πολεμιστές.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">