Recents in Beach

“Απολαμβάνει να είναι Πρωθυπουργός”… για ποιον μιλάει ο Άδωνις Γεωργιάδης; [VIDEO]


 «Ζει την μεγάλη ζωή. Δεν θα φύγει ούτε ένα 24ωρο νωρίτερα. Απολαμβάνει να είναι Πρωθυπουργός. Το καλοκαίρι θα κάνει διακοπές σε κανένα σκάφος, γιατί να το χάσει. Θα κάνει και κανένα ταξίδι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, που έχει βάλει και αστακομακαρονάδα στο μενού του».

«Απολαμβάνει την θέση του, όπως κανένας άλλος πρωθυπουργός». 

Αυτά έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης το 2019 μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα κριτικάροντας έντονα τον τότε Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Μόνο που όσα έλεγε ο κ. Γεωργιάδης για τον κ. Τσίπρα… τελικά τα έκανε πράξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Πριν από μόλις δύο εβδομάδες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετακινήθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι στην Αντίπαρο προκειμένου να παραβρεθούν σε ιδιωτικό δείπνο με ξένους celebrities, δεσμεύοντας σκάφος του Λιμενικού για ένα ιδιωτικό δείπνο.



Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του militaire.gr η κυβέρνηση είναι έτοιμη να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη VIP αεροσκάφους ,το οποίο θα προστεθεί στα τρία που ήδη που διαθέτουμε, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί να πετάξεις εκτάκτως σε ένα δείπνο διασήμων…

Προ μηνών μάλιστα, ο “απλός και ανθρώπινος” Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης με συνοδεία… 12 αυτοκινήτων, τα 9 από αυτά πολυτελή τζιπ με φιμέ τζάμια, μηχανών και ΜΑΤ…

Ενώ σε ό, τι αφορά τις διακοπές που δεν θα έκανε φέτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά δήλωσή του, μέχρι στιγμής μετράμε 4 αποδράσεις στην Αντίπαρο, την Τήνο, το Costa Navarino και την Πελοπόννησο!

Πράγματι ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να απολαμβάνει τη θέση του και τα οφέλη που προσφέρει…

https://www.opoligrafos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">