Recents in Beach

Ακροδεξιά με αμετάκλητη καταδίκη, καλεσμένη από την ΠτΔ στην επέτειο της Δημοκρατίας;


 Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ανάμεσα στους καλεσμένους βρισκόταν και ακροδεξιά με τελεσίδικη καταδίκη φυλάκισης 18 μηνών, και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων!

Τι κι αν η βράβευση του διασώστη προσφύγων Ιάσονα Αποστολόπουλου ακυρώθηκε μάλλον λόγω κυβερνητικών πιέσεων; Η φετινή δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο φαίνεται να είχε προσκεκλημένους ακόμη κι από ακροδεξιούς με βεβαρημένο ποινικό μητρώο!

Δεκαοκτώ μήνες φυλάκιση και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του tvxs και της Φωτεινής Λαμπρίδη, ανάμεσα στους καλεσμένους και τις λαμπερές παρουσίες ήταν και η Φανή Μπαχαρίδου, πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Ν. Βύσσας Έβρου, με τελεσίδικη καταδίκη φυλάκισης 18 μηνών, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και πρόστιμο 1000 ευρώ, για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας και οικονομική συναλλαγή με υποψήφιο δήμαρχο, προκειμένου να τον στηρίξει στο δεύτερο γύρο! 

Μάλιστα, μετά την εκλογή Σαμαρά στην προεδρία της ΝΔ, η κ.Μπαχαρίδου, εναντίον της οποίας είχε ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη, είχε αναλάβει Τομεάρχης Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων.

Η κυρία Μπαχαρίδου είχε πρωτοστατήσει στις κινητοποιήσεις εναντίον της εγκατάστασης προσφυγικής δομής στην περιοχή της. Στις εκδηλώσεις αυτές κυριαρχούσαν συνθήματα μίσους ενάντια στους μετανάστες, ενώ το κεντρικό πανό γράφει «Ναι στην επέκταση του φράκτη, όχι σε νέα δομή».

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι συμμετέχοντες σε εκδήλωση στην Ορεστιάδα είχαν «υποδεχθεί» τον υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη με πέτρες, αυγά και καφέ. Η κ. Μπαχαρίδου «έβγαινε από τα δεξιά» ακόμη και στον κ. Μηταράκη για την.. προσφυγική του πολιτική και με αναρτήσεις της στο facebook ζητούσε την παραίτηση του. Η ΝΔ είχε χαρακτηρίσει τις παραπάνω εκδηλώσεις «ακραίες» 

Πηγή: www.rosa.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">