Recents in Beach

Τουλάχιστον 72 νεκροί - Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη.


 Καταδικάζει το ΥΠΕΞ τις επιθέσεις...

Αφγανός αξιωματούχος, που μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας, έκανε λόγο για τουλάχιστον 60 νεκρούς Αφγανούς και άλλους 143 τραυματίες από την επίθεση που σημειώθηκε έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ. 

Αν... συνυπολογίσουμε και τους 12 νεκρούς που έχουν ήδη ανακοινώσει οι ΗΠΑ, ο μέχρι τώρα τραγικός απολογισμός ανεβαίνει σε τουλάχιστον 72 θύματα.
Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, με ανάρτηση στον λογαριασμό της εξτρεμιστικής, τζιχαντιστικής οργάνωσης στο Telegram.

Νωρίτερα οι ΗΠΑ είχαν κάνει γνωστό πως υποπτεύονταν ως υπάιτιο τον Isis-K, παρακλάδι του Isis από την επαρχία Χορασάν. Ο στρατηγός Μακένζι, διοικητής της Αμερικανικής Κεντρικής Δίοικησης, είπε νωρίτερα ότι δύο τρομοκράτες ζωσμένοι με εκρηκτικά ήταν υπεύθυνοι για τις δύο εκρήξεις και ότι οι ΗΠΑ εργάζονταν για να βρουν ποιοι κρύβονται πίσω απ' τις «δειλές» επιθέσεις. 


Καταδικάζει το ΥΠΕΞ τις επιθέσεις

«Η Ελλάδα καταδικάζει την απεχθή επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμπούλ,με θύματα Αφγανούς πολίτες,συμπεριλαμβανομένων γυναικών&παιδιών, καθώς&μέλη των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων. Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων &ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες» αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.
nonews-news.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">