Recents in Beach

Οφείλει να αυτοδιαλυθεί!


Ο λόγος για τη διακομματική επιτροπή για τη Θράκη που λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια περίπου, και η οποία «διαφημίστηκε προεκλογικά ως περίπου πανάκεια για την τόνωση μίας περιοχής με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει σε ανάρτησή του ο... πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής.

Παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζει ως γνώστη της περιοχής την πρόεδρό της Ντόρα Μπακογιάννη και ως αξιόλογα κάποια από τα μέλη της, ο πρώην υπουργός θυμίζει ότι εξ αρχής είχε εκφράσει την άποψη ότι οι λογικές της ανάπτυξης άνωθεν είναι προσχηματικές, αδρανοποιούν και απαξιώνουν ακόμη περισσότερο τις τοπικές δυναμικές και πολλές φορές οδηγούν σε χρηματικές ροές για ανάπτυξη αλλοτρίων σκοπών . «Δεν γνωρίζω τι διαμοίβεται στις όποιες συνεδριάσεις - εξάλλου η τοπική συμμετοχή και ενημέρωση είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη - εάν όμως κατά τη γνώμη μου η Επιτροπή σέβεται τα μέλη της και κυρίως την ιστορία της Θράκης , οφείλει να αυτοδιαλυθεί.

Εκτός εάν γίνεται έργο επτασφράγιστα μυστικό», σημειώνει στην ανάρτησή του ο κ.Πεταλωτής, αναφέροντας ‘παρεπιπτόντως’ και ‘ενδεικτικά’ ότι μόνο στη Ροδόπη αποφασίστηκε για φέτος η αναστολή λειτουργίας 15 εκπαιδευτικών μονάδων (13 δημοτικών τα περισσότερα μειονοτικά , ενός Γυμνασίου και ενός Λυκείου) ελλείψει προφανώς μαθητών, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε η παύση λειτουργίας τριών αιθουσών κινηματογράφου στην Κομοτηνή – φοιτητούπολη. Με την υποσημείωση ότι ο κινηματογράφος δεν είναι πολυτέλεια…


matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">