Recents in Beach

Επιμελητήριο Έβρου: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση των πυρόπληκτων συμπολιτών της χώρας μας


 Ο Πρόεδρος Χριστόδουλος Τοψίδης  και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου, έπειτα από αίτημα του Επιμελητήριου Ευβοίας λόγω των εξαιρετικά πρωτόγνωρων καταστάσεων εξαιτίας των πυρκαγιών στη χώρα μας, ξεκινά προσπάθεια  συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για να βοηθήσει τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες των πυρόπληκτων  περιοχών.

Στην προσπάθειά μας αυτήν καλούμε τα μέλη του Επιμελητηρίου Έβρου και τους πολίτες της ΠΕ Έβρου, να σταθούν αρωγοί και να συνδράμουν έμπρακτα προσφέροντας τα παρακάτω είδη πρώτης ανάγκης:

Τρόφιμα: Νερά, κονσέρβες όλων των ειδών, ισοτονικά ποτά, πορτοκαλάδες, μπάρες δημητριακών, συσκευασμένα τρόφιμα έτοιμα για κατανάλωση )π.χ. μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές κ.τ.λ.), ζωοτροφές, σκυλοτροφές, γατοτροφές.

Είδη ευρείας κατανάλωσης: Χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, μωρομάντηλα, παιδικές πάνες και πάνες υπερηλίκων, πετσέτες, κλινοσκεπάσματα.

Είδη φαρμάκων: Γάζες, φυσιολογικό ορό, φυσικά δάκρυα, κρέμες και σπρέι για εγκαύματα, παυσίπονα.

Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών θα γίνει στο κτήριο του Επιμελητηρίου Έβρου 2ο όροφος Λεωφ. Δημοκρατίας 307 Αλεξανδρούπολη, από σήμερα έως και την Πέμπτη 19 Αυγούστου, κατά τις ώρες 9.00 έως 15:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας:2551035848, Αγγελική Παναγοπούλου,  emaιl: epimevro@otenet.gr 


ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">