Recents in Beach

Εάν είναι "ύποπτος" ο Κουβελας είναι κι ο Μητσοτάκης

 Εάν ο καθηγητής Δημήτρης Κούβελας είναι "ύποπτος" για διασπορά ψευδών ειδήσεων επειδή λέει ευθαρσώς και με συνέπεια -- προς τον εαυτό του και την κοινωνία -- τις επιστημονικά στοιχειοθετημένες απόψεις του, τότε  αναρωτιέμαι τι εισαγγελική έρευνα πρέπει να γίνει για την συστηματική παραπληροφόρηση των Ελλήνων σχετικά με το "τέλος της πανδημίας" που έχει επαγγελθεί τόσες φορές  ο Κυριάκος Μητσοτάκης;


Δεν λέω. Μπορεί η σχετική έρευνα να οφείλεται σε υπερβάλλοντα ζήλο εισαγγελικόυ λειτουργού που φαίνεται πως έχει άγρια μεσάνυχτα για το τι σημαίνουν φαρμακοεπαγρύπνηση η κίτρινη καρτα στη φαρμακολογία. Δεν λέμε άλλωστε ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη; Η ανεξαρτησία επιτρέπει ακόμη και τη διενέργεια λανθασμένων κινήσεων. Όλοι κρίνονται. Φυσικά και οι κρίνοντες.


Διαπιστώνω, ωστόσο, ότι η τοξική επιχειρηση "ελεεινολόγησης" και απαξίωσης του Κούβελα αλλά και όσων εκφράζουν απόψεις διαφορετικές από το αναξιόπιστο κυβερνητικό αφήγημα ανεβάζει στροφές. Έτσι όμως αποκαλύπτεται: 1. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε εσωτερική περιδίνηση γιατί διαπιστώνει ότι και έδαφος χάνει και ο,τι της έχει απομείνει από αξιοπιστία. 2. Η αντίδραση των κυβερνώντων κι όσων συμμερίζονται τις τακτικές της εκφεύγει όλο και πιο διακριτά προς τα πεδία του αυταρχισμού -- ακριβώς λόγω του εκνευρισμου των κρατούντων..


Αλίμονο να μας σκιάζουν τέτοιες πολιτικά παιδιάστικες αντιδράσεις που μόνο πρόσκαιρα θέτουν σε αμφισβήτηση τις δημοκρατικές αντιλήψεις. Αντιθετα χαλυβδώνοιυν την πεποίθηση μου/μας ότι Μητσοτάκης και κομπανία τα έχουν χαμένα. Επιμένω λοιπόν: Τα καλύτερα έρχονται. Stay tuned.


YΓ. Είναι αυτονόητο βέβαια ότι, αν χρειασθεί η μαρτυρία μου για το θέμα Κούβελα (για το οποίο ξέρω αρκετά), είμαι στη διάθεση της δικαιοσύνης. Θα περιμένω να δω.

Ευάγγελος Αντωναρος fb


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">