Recents in Beach

Η κυβέρνηση της απραξίας προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα

 


Η χώρα καιγεται εδώ και  εβδομάδες. Τα κανάλια σχεδόν...προσαρμόστηκαν... Οι εκατοντάδες χιλιάδες καμμένων στρεμμάτων γης και δάσους, τα κατεστραμμένα σπίτια, οι καμμένες ελπίδες των ανθρώπων δεν έχουν τέλος...Ο Μητσοτάκης κι οι υπουργοί του τα έχουν κάνει μπάχαλο.

Αλλα η κυβέρνηση επιχειρεί τώρα  να αλλάξει την ατζέντα με δήθεν προσφυγικο (ενω οι Αφγανοί δεν έχουν βγει καλά καλά από τη χώρα τους) και στέλνει υπουργούς στον Έβρο.Ταυτοχρονα άφαντος πρωθυπουργός Μητσοτάκης ( που πάει, μας λένε, χωρίς κάμερες στο Συντονιστικό, ίσως για να μη φανεί τι χρωματάκι έχει πάρει στις "ανεπίσημες" διακοπές του) τηλεφωνιεται με Ερντογαν. Από που αλήθεια; Είναι στο Μαξίμου;

Η προσπάθεια δημιουργίας κλίματος εκτακτης κι άμεσης ανάγκης -- νωρίτερα αυτή τη βδομάδα με τη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ και σήμερα με το ταξίδι υπουργών στην ελληνο-τουρκική μεθόριο -- είναι βέβαια παραπειστική. Για να έρθουν οι Αφγανοί προσφυγες πρέπει πρώτα να βγφουν από τη χώρα τους, όπου οι Ταλιμπάν σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχουν σφραγίσει στο μεταξύ τα σύνορα, και μετά να διασχίσουν Ιράν και Τουρκία. Αρα σε μερικές εβδομάδες το νωρίτερο. Ολα τα άλλα είναι για τα μάτια του κόσμου. Για να πεισθούν οι Έλληνες ότι η κυβέρνηση της απραξίας, της ανικανότητας και τηε αναποτελεσματικόιτητας προνοεί και δρα εγκαίρως.

Σ


το μεταξυ βεβαίως θα έχουν καεί κι άλλες εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα... Αλλά όπως μας είπε ο Μητσοτάκης οι περιουσίες ξαναφτιάχνονται και τα καμμένα δάση ξαναφυτεύονται. Εδώ θα κολλήσουμε τώρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">