Recents in Beach

Καμπουράκης-Οικονόμου του ΣΚΑΪ για αντιεμβολιαστές: Ο ένας λέει είναι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ο άλλος… ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ! [VIDEO]

 


Χωρίς κανέναν ενδοιασμό ο Δημήτρης Καμπουράκης ταύτισε στην εκπομπή του τους αντιεμβολιαστές με την Αριστερά. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που επιδίδεται σε τέτοιου είδους «λάσπη», υποτιμώντας επί της ουσίας τους τηλεθεατές του, καθώς δεν μπορούν να ξεχαστούν οι φωτογραφίες από τις κινητοποιήσεις αντιεμβολιαστών με χρυσαυγίτικα συνθήματα, ναζιστικούς χαιρετισμούς και θρησκευτικά σύμβολα. 

«Στην πολιτική προτίμηση των αρνητών, η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει πλειοψηφία η Αριστερά. Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο έχει η Ακροδεξιά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δ. Καμπουράκης χθες το πρωί.

Σήμερα, και πάλι μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ακούστηκε από τα χείλη του Δημήτρη Οικονόμου πως ο κόσμος του αντι-εμβολιαστικού κινήματος προέρχεται από την δεξιά πολυκατοικία και συγκεκριμένα από τα άκρα της Πολυκατοικίας! Μάλιστα, ζήτησε από τον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, να του επιβεβαιώσει αν κάτι τέτοιο όντως ισχύει ή όχι, με τον υπουργό να απαντά ξεκάθαρα ότι: «Η εικόνα που είχα εγώ για χθες, ήταν αυτή».

Μα καλά, δεν συνεννοούνται μεταξύ τους εκεί στον ΣΚΑΪ;



opoligrafos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">