Recents in Beach

Σύγκρουση γαλάζιων γενεών στην ΔΕΘ...


 Στον αέρα κινδύνευσε να τιναχθεί η φετινή παρουσία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ λόγω της σύγκρουσης των γαλάζιων γενεών. Στην εναγώνια αναζήτηση κάποιου επικοινωνιακού ευρήματος οι επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου αποφάσισαν να αλλάξουν την ταξιθέτηση των καλεσμένων στην ομιλία του πρωθυπουργού.


Στόχος... να υπογραμμίσουν με την δύναμη της εικόνας ότι η κυβέρνηση έχει στο επίκεντρο της προσοχής της τη νέα γενιά. Έτσι στις δύο πρώτες σειρές μπροστά από το βήμα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα κάθονται οι συνήθεις “επίσημοι”, πρώην πρωθυπουργοί, εκπρόσωποι των εκκλησιαστικών και τοπικών αρχών και των παραγωγικών φορέων, αλλά να καθίσουν εκπρόσωποι της νέας γενιάς.

Φυσικά η κάμερα θα προβάλλει τα νεαρά πρόσωπα. Αυτό φυσικά δεν άρεσε καθόλου στους επίσημους προσκεκλημένους. Κάποιοι από αυτούς αρχικά οργίστηκαν και σκέφτηκαν ακόμη και να ακυρώσουν την παρουσία τους, κάτι που θα αποτελούσε «σκάνδαλο». Στην πορεία όμως το ξανασκέφτηκαν και φοβήθηκαν ότι μία παρόμοια κίνηση θα φέρει εκείνους απέναντι στη νέα γενιά.

Οπότε την ανάγκη φιλοτιμία ποιούμενοι, αποφάσισαν έστω και με βαριά καρδιά να παραβρεθούν στην ομιλία και να αποχωρήσουν αμέσως μετά, χωρίς να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση ή κοινωνικό event. Η δυσαρέσκειά τους είναι δεδομένη, αλλά αυτό μάλλον δεν ενοχλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αν δεν τους αρέσει ας μείνουν στην Αθήνα, έλεγαν συνεργάτες του Μαξίμου…

documentonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">