Recents in Beach

Τα γυναικεία μαγιό που θα αναδείξουν τον σωματότυπο σου

 Οι καλοκαιρινές διακοπές συνεχίζονται και ο Σεπτέμβριος θεωρείται ο κατάλληλος μήνας για να τις απολαύσεις σε υπέροχα νησιά, με γαλαζοπράσινα νερά. Αν κι εσύ ετοιμάζεις τώρα τη δική σου εξόρμηση στην παραλία, θα σου φανεί πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα η παρακάτω λίστα, η οποία και περιλαμβάνει τα καλύτερα γυναικεία μαγιό που θα αγκαλιάσουν τέλεια το σώμα σου και θα κολακεύσουν κάθε σωματότυπο. 

Πάμε λοιπόν να δούμε τις top επιλογές που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

Μπικίνι party!

Το μπικίνι είναι το κλασικό μαγιό που επιλέγουν συνήθως τα κορίτσια, καθώς αποτελεί πολύ ωραία λύση, και σου δίνει τη δυνατότητα να “παίξεις” και να τολμήσεις με συνδυασμούς διαφορετικών μοτίβων και χρωμάτων. Θα το βρεις  σε πολλές εκδοχές, όπως με κορδονάκι, σε τριγωνάκι ή σε κλασικό στυλ σουτιέν, με ενίσχυση ή χωρίς αλλά και σε εντυπωσιακό στράπλες! 

Γυναικείο Μαγιό - Μπικίνι Finezja Μαύρο M-626-Blackζ

Ανακάλυψε εδώ υπέροχα, έντονα χρώματα, αλλά και εντυπωσιακά σχέδια, όπως floral, leopard , tropical και πουά! Αν έχεις μεγάλο στήθος, δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι, καθώς μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο καλούπι που θα σου προσφέρει τέλεια στήριξη και θα αναδείξει το πλούσιο και εντυπωσιακό σου μπούστο. 


Κολακευτικά ολόσωμα για super εμφανίσεις

Το ολόσωμο μαγιό είναι το must have item κάθε καλοκαιριού, καθώς αποτελεί ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή από πολλές γυναίκες με διαφορετικούς σωματότυπους. 

Γυναικείο Μαγιό - Ολόσωμο Carmen Χακί M-468-Kaki

Τα ολόσωμα αγκαλιάζουν υπέροχα το σώμα, αναδεικνύουν τα όμορφα χαρακτηριστικά του και το κολακεύουν.

Ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου στο pick της και επίλεξε από εδώ ένα ολόσωμο με διαφάνειες ή σε έντονα χρώματα, καθώς και πολλά ακόμη με εντυπωσιακά μοτίβα και σχέδια. Επίσης, μπορείς να φτάσεις το στυλ σου σε άλλο level και να το συνδυάσεις με ένα μοντέρνο παρεό για εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία! 





Πριν κάνεις την βαλίτσα των φετινών σου διακοπών, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα to-magio.gr και επίλεξε το ιδανικό για σένα, μέσα από μια μοναδική ποικιλία σε φθηνά γυναικεία μαγιό, για όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις. 

Ανακάλυψε εντυπωσιακά string μαγιό αλλά και ιδιαίτερες προτάσεις σε sexy εκδοχές και γίνε εσύ η πρωταγωνίστρια της παραλίας! 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">