Recents in Beach

Τα top είδη μανικιούρ-πεντικιούρ είναι εδώ

 Manicurist Does Manicure.jpg

Τα νύχια μας είναι βασικό μέρος της εικόνας μας και είναι ωραίο να διατηρούνται καθαρά και περιποιημένα

Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που ταλαιπωρούνται περισσότερο και τα νύχια των ποδιών, η ανάγκη για τα καλύτερα είδη μανικιούρ και πεντικιούρ, ώστε να κάνεις ξανά τα νύχια σου υγιή και όμορφα, είναι μεγαλύτερη.


 Μανικιούρ & πεντικιούρ στην εντέλεια

Απόκτησε τα κατάλληλα είδη μανικιούρ και πεντικιούρ για να περιποιηθείς τα άκρα σου στο σπίτι, σαν να σου τα έχει φτιάξεις η καλύτερη τεχνίτρια.

Αν είσαι επαγγελματίας και ψάχνεις συνεχώς τα πιο νέα και ανανεωμένα προϊόντα για να προσφέρεις στις πελάτισσές σου το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η τεράστια ποικιλία μπορεί να καλύψει και κάθε επαγγελματική ανάγκη.




Σετ νυχιών για αρχάριους 

Δεν χρειάζεται να είσαι τεχνίτρια και να έχεις χρόνια εμπειρίας για να περιποιηθείς τα νύχια σου. Με ένα πρακτικό Nail Kit, που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις, μπορείς να πετύχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα εύκολα και γρήγορα από τον καναπέ σου και να αφήσεις τα καλοφτιαγμένα νύχια σου να κλέψουν τις εντυπώσεις! 



Επαγγελματικά προϊόντα 

Θέλεις να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου αποκτώντας ένα πρακτικό και εύχρηστο φουρνάκι νυχιών

Φουρνάκια νυχιών υπάρχουν πολλά, αλλά φυσικά δεν διαθέτουν όλα τα ίδια πλεονεκτήματα, ούτε και την ίδια τιμή! 

Επίλεξε ένα με άμεσο πολυμερισμό, ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε όλα τα απαραίτητα για την περιποίηση των νυχιών υλικά. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να συνδυάσεις υψηλή ποιότητα με ασυναγώνιστη τιμή, κάνοντας τις πιο έξυπνες επιλογές, που θα σε δικαιώσουν!

 



Ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών 

Τα ημιμόνιμα βερνίκια είναι η τέλεια λύση για σένα που θέλεις να έχεις πάντα προσεγμένα νύχια, σαν να επισκέφθηκες μόλις τη μανικιουρίστα σου

Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και το ημιμόνιμο βερνίκι που θα επιλέξεις με βάση το στυλ και τη διάθεσή σου, θα έχεις εγγυημένα επαγγελματικό αποτέλεσμα και κυρίως διαρκείας!

Τα ημιμόνιμα βερνίκια θα τα βρεις σε μια μεγάλη πληθώρα αγαπημένων και εντυπωσιακών αποχρώσεων, που θα κλέψουν την παράσταση. 

Επίλεξε μαζί βάση και top coat και είσαι έτοιμη! 


Μπες τώρα στο katabra.gr και ανακάλυψε όλα τα προϊόντα που αναζητάς σε τεράστια ποικιλία και ασυναγώνιστες τιμές!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">