Recents in Beach

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης… έχει μια ΚΥΝΙΚΗ απάντηση για κάθε πρόβλημα! [VIDEO]


 Έντονες και επικριτικές είναι οι αντιδράσεις στα social media για τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στους σεισμόπληκτους της Κρήτης.

Οι κάτοικοι εξέφρασαν στον Πρωθυπουργό τα παράπονά τους για τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν, λέγοντας πως κοιμούνται εγκαταλελειμμένοι στο “πάτωμα του εκθεσιακού κέντρου του Αρκαλοχωρίου, χωρίς βοήθεια, ούτε κρεβάτια δεν τους έχουν φέρει, ενώ το χωριό έχει καταστραφεί“.

Θα στεγαστείτε κανονικά και θα ξαναφτιάξουμε την πόλη από την αρχή ΣΩΣΤΑ αυτή τη φορά, ΣΩΣΤΑ”, τόνισε φανερά εκνευρισμένος ο κ. Μητσοτάκης, κοιτάζοντας με ύφος τη γυναίκα και αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που είχαν φτιάξει οι κάτοικοι τα σπίτια τους και για αυτό κατέρρευσαν.



“Α πάλι η ευθύνη σε εμάς! Πάλι η ευθύνη στον κόσμο. Δεν τα φτιάξαμε σωστά…”, φώναζε η κάτοικος, βλέποντας ωστόσο τον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του να απομακρύνεται… 

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει μια κυνική απάντηση σε ένα ευαίσθητο θέμα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε την απίστευτη αναλγησία του στη Βουλή τον προηγούμενο μήνα, όταν έλεγε χαμογελαστός και με ύφος για τις πυρόπληκτες περιοχές πως “οι κάτοικοι των χωριών θέλουν σε κάθε φωτιά ένα ελικόπτερο πάνω από τα χωριά τους!” Ή όταν διαβεβαίωνε τους πολίτες που είδαν τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη και το φυσικό περιβάλλον να καταστρέφεται πως… τα σπίτια ξαναχτίζονται και τα δέντρα ξαναφυτρώνουν!

Εύκολες δηλώσεις από κάποιον που δεν έχει βρεθεί ποτέ στη δυσάρεστη θέση να ζήσει με 800€ τον μήνα (μισθός-άπιαστο όνειρο για χιλιάδες πολίτες) και εύχεται να μην του συμβεί ποτέ. Όπως εύκολη ήταν και η δήλωση του σε συνέντευξή του στον Στέλιο Ράμφο “Τι πάει να πει όλοι στο Πανεπιστήμιο… Δεν είμαστε όλοι ίδιοι… δεν είμαστε όλοι ίσοι… Και δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ…“, αποδεικνύοντας το μάλιστα στην πράξη με τη φετινή σφαγή υποψηφίων στις πανελλήνιες…

Δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό από έναν Πρωθυπουργό που την ώρα που οι ΜΕΘ σε όλη σχεδόν τη χώρα είχαν γεμίσει και οι πολίτες στοιβάζονταν καθημερινά στα ΜΜΜ εν μέσω πανδημίας, αποποιούταν κάθε ευθύνη, λέγοντας ότι πολύ απλά δεν μπορεί να γεννήσει νοσηλευτές και γιατρούς αλλά ούτε και λεωφορεία….

Με πληροφορίες από tvxs.gr

opoligrafos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">