Recents in Beach

“Τσακωμένη με την αλήθεια η δημοσκόπηση που μας δίνει παραπάνω και από το ’19!”

 


Με ένα άρθρο – “φαρμάκι” ο γνωστός δεξιός ιστότοπος antinews.gr “τελειώνει” κυριολεκτικά την δημοσκόπηση που έδινε στον Κυριάκο Μητσοτακη ποσοστά μεγαλύτερα και από του ’19! Επισημαίνει μάλιστα ότι ήρθε την ίδια μέρα που η κυβέρνηση βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από το αίτημα Τσίπρα με αφορμή την παραίτηση Κουρτς για σύσταση εξεταστικής και στην Ελλάδα με αντικείμενο τη διερεύνηση χειραγώγησης ΜΜΕ προς λιβάνισμα και αποθέωσης μέσω βορειοκορεατικών δημοσκοπήσεων, του Κυριάκου Μητσοτάκη! “Τολμάτε κύριε Μητσοτάκη;” τελειώνει το άρθρο προκαλώντας τον Πρωθυπουργό αν πραγματικά πιστεύει αυτές τις δημοσκοπήσεις να προχωρήσει σε πρόωρες κάλπες …

Το άρθρο του antinews.gr:

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει πλέον ο… παραλίγο Μωυσής.

Μόλις ο Τσίπρας, με αφορμή την παραίτηση Κουρτς, ζήτησε να γίνει εξεταστική (υποστηριζόμενος από σύσσωμη την αντιπολίτευση) για διερεύνηση της εν Ελλάδι χειραγώγησης ΜΜΕ προς λιβάνισμα και αποθέωσης μέσω βορειοκορεατικών δημοσκοπήσεων, τι λέτε ότι έκανε για να του απαντήσει;

… Αντεπιτέθηκε με μια νέα -τσακωμένη με την αλήθεια- δημοσκόπηση, η οποία του έδινε μεγαλύτερα ποσοστά από αυτά που πήρε το ‘19.

Απύθμενη αλαζονεία; Άγνοια κινδύνου; Υποτίμηση των αντιπάλων και του λαού;

Άγνωστο…

Πάντως, δεν ξέρουμε αν στο τέλος πέσει άπλετο φως στο σκοτάδι της μητσοτακικής δολιότητας. Το πιθανότερο είναι, λόγω της ρελάνς του Κυριάκου να συμπεριληφθεί και η πανουργία του Αλέξη για να συναινέσει στη σύσταση της εξεταστικής, να τυφλωθούμε εντελώς για ευνόητους λόγους.

Αυτό που ξέρουμε όμως είναι, ότι ο κύριος Μητσοτάκης δεν μπορεί να συνεχίσει πια να πορεύεται με όπλο τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας την ώρα που όλα γύρω του καταρρέουν.

Συνεπώς, ας βρει άλλον τρόπο να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, γιατί πολύ φοβούμαστε ότι με αυτά τα μυαλά, όχι μόνο δεν πρόκειται να αυξήσει τα ποσοστά του, αλλά κινδυνεύει να βγει δεύτερος και καταϊδρωμένος.

Εκτός, αν όντως πιστεύει ότι πράγματι οι βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν το λαϊκό αίσθημα.

Ευκαιρία τότε να το επιβεβαιώσει πάραυτα στις κάλπες.

Προς τί η καθυστέρηση;

Τολμάει ή θα συνεχίσει να κρύβεται πίσω από τη βδελυρή-αργυρώνητη μιντιακή προπαγάνδα, που πασχίζει απεγνωσμένα να μας πείσει ότι ο λαός διακατέχεται από μαζοχισμό και γίνεται συνένοχος στο μητσοτακικό έγκλημα;

Ότι επικροτεί δηλαδή τον εθνομηδενισμό, τη νέα οικονομική εξαθλίωση που καραδοκεί, την άλωση του κράτους από τους σφουγγοκωλάριους του καθεστώτος, τα ατέλειωτα αλισβερίσια με τους διαβόητους νταβατζήδες, την εκτόξευση της εγκληματικότητας σε επίπεδα Κολομβίας και τον μύχιο πόθο του να καταντήσει τη ΝΔ απόκομμα του αρχιερέα της Διαπλοκής και την Ελλάδα μικρή οθωμανική επαρχία με τους μουσουλμάνους πλειοψηφία και τους χριστιανούς μειοψηφία, αφότου φυσικά την κάψει ολάκερη… στον δρόμο για την πράσινη μετάβαση.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, που θα έλεγε κι ο άλλοτε λαοπλάνος, τον οποίο, όπως και την υπόλοιπη αντιπολίτευση, μόνο με την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία δύναται να διαψεύσει, τρίβοντας έτσι στα μούτρα τους τις κατηγορίες που ετοιμάζονται να του προσάψουν στη Βουλή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">