Recents in Beach

Με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ συναντήθηκε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας

 


Την 03-10-2021 και ώρα 16:00 περίπου, αντιπροσωπεία της Ένωσής μας είχε συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστρατήγου κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη και των άλλων Ενώσεων Αστυνομικών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στη συνάντηση η οποία διήρκησε δύο ώρες περίπου συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν το προσωπικό των Υπηρεσιών, κυριότερα από τα οποία ήταν:

α) Το σκοπευτήριο του Τ.Δ.Α Διδυμοτείχου είναι μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο χώρο των εγκαταστάσεων του ΤΔΑ και για ένα μικρό ποσό δεν ολοκληρώνεται ώστε να αναβαθμίσει την εκπαίδευση που πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα το Αστυνομικό προσωπικό.




β)Ζητήθηκε άμεση ενίσχυση με Αστυνομικό προσωπικό καθώς υπάρχουν πολλές κενές οργανικές θέσεις ενώ παράλληλα πολλοί Αστυνομικοί βρίσκονται αποσπασμένοι εκτός Διεύθυνσης για πολλά έτη δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στις Υπηρεσίες.

γ) Επίσης ζητήθηκε από τον κ. Αρχηγό η ενίσχυση με ειδικά διαμορφωμένα οχήματα για τις ανάγκες των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης λόγω της ιδιαιτερότητας των συνθηκών στις οποίες εργάζονται οι συνάδελφοι των υπηρεσιών αυτών.

δ)Τέλος ζητήθηκε η μείωση του προσωπικού που απασχολείται στις ομάδες covid της Διεύθυνσής μας, τονίζοντας ότι το προσωπικό που απασχολείται είναι υπεραρκετό σε συνάρτηση με τον πληθυσμό και τον αριθμό των καταστημάτων που υπάρχουν.

      Ο κ. Αρχηγός, αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς και τα ζητήματα που τέθηκαν δείχνοντας άμεσα αντανακλαστικά για κάποια εξ’ αυτών ενώ  μας διαβεβαίωσε ότι τα υπόλοιπα θέματα που τέθηκαν θα επιλυθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

       Η Ένωσή μας ευχαριστεί θερμά των κ. Αρχηγό για την εποικοδομητική συζήτηση η οποία πραγματοποιήθηκε και αναμένει σύντομα λύσεις στα θέματα που τέθηκαν  και για τα οποία πήρε δεσμέυσεις.

 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.PNG

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">