Recents in Beach

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου της covid-19 στην Αλεξανδρούπολη

 


Δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου της covid-19

στην Αλεξανδρούπολη (οικισμός Άβαντος και ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ)


Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου- Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας σε συνεργασία με την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ)  του ΕΟΔΥ, διοργανώνει δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες (rapid tests) για τον κορωνοϊό, στην Αλεξανδρούπολη.

Οι δειγματοληψίες θα πραγματοποιηθούν από την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ όπως παρακάτω:

 την Πέμπτη  21 Οκτωβρίου 2021 και ώρες 9:00 έως 14:00, στον οικισμό της οδού Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη (αλάνα του Κακαλή),

την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 και ώρες 9:00 έως 14:00, στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ.

Οι  πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην παραπάνω δράση, θα προσέρχονται στο προαναφερόμενο σημείο έχοντας μαζί τους τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ και δηλώνοντας το κινητό τους τηλέφωνο. 

Κατά την προσέλευσή τους στο σημείο ελέγχου οι πολίτες θα υποβάλλονται στην δειγματοληψία για τον κορωνοϊό. Τα τυχόν θετικά αποτελέσματα του τεστ COVID-19 θα γνωστοποιηθούν στους συμμετέχοντες πολίτες μέσω τηλεφώνου.

Η παρούσα δράση έχει στόχο την έγκαιρη ανίχνευση περιστατικών, με γνώμονα πάντα την προστασία της υγείας των πολιτών, καθώς δεν χρειάζεται να μετακινηθούν σε νοσοκομείο, διαγνωστικά κέντρα κλπ, ενώ παράλληλα παρέχει σημαντική αποφόρτιση του συστήματος Υγείας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">