Πως να στολίσετε το μπαλκόνι σας τα Χριστούγεννα


 Όλοι θα συμφωνήσουν πως οι Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί, είναι ό,τι πρέπει για να μπείτε στο κλίμα των γιορτών! Γιατί όμως να περιοριστείτε μόνο στους στολισμούς εντός του σπιτιού, όταν έχετε και ένα ολόκληρο μπαλκόνι που περιμένει να διακοσμηθεί; Εδώ θα βρείτε κάποιες ιδέες για το πως να στολίσετε το μπαλκόνι σας.


Προσθέστε φωτάκια


Η πιο κλασσική διακόσμηση για το μπαλκόνι! Απλά πάρτε ένα σωρό φωτάκια, μονόχρωμα ή πολύχρωμα και κρεμάστε τα στα κάγκελα, στην μπαλκονόπορτα και όπου αλλού μπορείτε! Θα κάνουν το σπίτι σας να λάμπει από μίλια μακριά και σίγουρα θα βάλετε όλη τη γειτονιά στο Πνεύμα των Χριστουγέννων!


Βάλτε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο


Ένα μικρό διακριτικό δέντρο θα κάνει μεγάλη διαφορά στο μπαλκόνι σας! Προσέξτε να είναι αρκετά μεγάλο ώστε να φαίνεται, αλλά όχι τόσο μεγάλο ώστε να πιάνει όλο το μπαλκόνι! Μπορείτε επίσης να το στολίσετε με διάφορα κοσμήματα από το κανονικό σας δέντρο. Αν φοβάστε για την τιμή, μην ανησυχείτε καθόλου, γιατί σίγουρα θα βρείτε κάποιο μικρό δέντρο σε τιμή ευκαιρίας στα Χριστουγεννιάτικα black Friday.


Τοποθετήστε έναν Άγιο Βασίλη στα κάγκελα


Σίγουρα έχετε δει κάποιον άλλον να έχει κρεμάσει έναν Άγιο Βασίλη να σκαρφαλώνει στα κάγκελα του μπαλκονιού του… γιατί να μην το κάνετε κι εσείς; Σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα όλων των περαστικών και οι γείτονες θα σας θεωρήσουν πολύ δημιουργικούς.


Στολίστε με διακοσμητικά


Λίγα επιπλέον στολίδια δεν πείραξαν ποτέ κανέναν! Κρεμάστε όπου μπορείτε διάφορα διακοσμητικά, για παράδειγμα σε τυχόν καρφιά στον τοίχο, στις άκρες τις μπαλκονόπορτας, στις καρέκλες ή στο εξωτερικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Μπορείτε να κρεμάσετε διάφορες Χριστουγεννιάτικες μπάλες, γούρια για το 2023, γιρλάντες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και έχετε στο σπίτι σας!


Στρώστε ψεύτικο χιόνι


Δεν είναι σίγουρο ότι θα χιονίσει τα Χριστούγεννα. Συνεπώς, αν δεν χιονίσει, γιατί να μην γεμίσετε το μπαλκόνι σας με ψεύτικο χιόνι; Αγοράστε έτοιμο ψεύτικο χιόνι, ή φτιάξτε το μόνοι σας είτε με μαγειρική σόδα, είτε με βαμβάκι, είτε με όποια μέθοδο προτιμάτε! Σιγουρευτείτε μόνο πως δεν θα το πάρει ο αέρας και θα παραμείνει σταθερό στην θέση του.


Βάλτε έναν χιονάνθρωπο


Ανάμεσα στα τόσα χριστουγεννιάτικα στολίδια, όλο και κάπου θα βρείτε έναν χιονάνθρωπο! Είναι πολύ καλή ιδέα να πάρετε έναν χιονάνθρωπο και να τον έχετε έξω στο μπαλκόνι, να τον βλέπουν οι περαστικοί και να τον καμαρώνετε και εσείς από την ζεστασιά του σπιτιού σας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια