Recents in Beach

Μοκέτες και χαλιά – Ζεστασιά και θαλπωρή στο σπίτι με Decostar

 


Το χειμωνιάτικο σπιτικό σας δεν μπορείτε να το φανταστείτε χωρίς μοκέτα ή χαλί και καλά κάνετε, καθώς έτσι μόνο το σπίτι «δένει» και το σκηνικό αλλάζει για να υποδεχθεί τον χειμώνα και το κρύο!

Μοκέτα, η φθηνή

Η μοκέτα είναι μία από τις πιο οικονομικές λύσεις που επιλέγουν πλέον τα νοικοκυριά, ειδικά όταν στρώνεται πάνω σε ξύλινο δάπεδο. Προσφέρει θερμομόνωση και ηχομόνωση και ιδιαίτερα σε πολυκατοικίες με πολλούς ενοίκους μπορεί να φανεί πολύ βολική. 

Στρώνεται σε όλο το μήκος και πλάτος του χώρου, χωρίς να αφήνει κενά, οπότε η αίσθηση της ζεστασιάς είναι αδιαπραγμάτευτη.

Σημαντικό είναι να δώσετε έμφαση στην συντήρησή της και στον καθαρισμό της. Μία ποιοτική ηλεκτρική σκούπα είναι ό,τι καλύτερο.

Χαλί, το απαλό

Τα χαλιά, μικρότερα σε μέγεθος από την μοκέτα, μπορούν να χαρίσουν πνοή και αισθητική σε μία γωνιά του σαλονιού και της κρεβατοκάμαρας, χωρίς απαραίτητα να απλώνονται σε όλη την επιφάνεια του χώρου.

Τα χαλιά έχουν την ικανότητα να φιλτράρουν σκόνες και γύρη ή άλλα ενοχλητικά προς το αναπνευστικό σωματίδια. Πολύχρονες μελέτες έχουν δείξει ότι άτομα που υποφέρουν από αλλεργία έχουν δει τα συμπτώματα να υποχωρούν, αρκεί βέβαια να καθαρίζεται επαρκώς η επιφάνειά του.

Μπορείτε να βρείτε μάλλινα χαλιά για τον χειμώνα και ψάθινα χαλιά για το καλοκαίρι, αν δεν θέλετε ούτε τις ζεστές ημέρες να αποχωριστείτε την αισθητική του.

Η πιο κατάλληλη στιγμή για να αγοράσετε χαλιά ή μοκέτες, είναι τώρα! Μπείτε στην Decostar SA και βρείτε το προϊόν που θα καλύψει τις ανάγκες του οικιακού ή επαγγελματικού χώρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">