Recents in Beach

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Ο Μητσοτάκης κέρδισε την παρτίδα με τον Κορωνοϊό - Δεν επιθυμεί να εργαστεί η εθισμένη στα επιδόματα η κοινωνία


 Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός διαχειρίστηκαν υποδειγματικά την πανδημία, αλλά την χώρα σαμποτάρουν οικονομικά και υγειονομικά οι τεμπέληδες πολίτες που προτιμούν να ζουν από επιδόματα αντί να δουλεύουν και οι ανεμβολίαστοι. Αυτή είναι πάνω-κάτω η ανεπίσημη "γραμμή" της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, που γίνεται κάθε μέρα που περνάει, όλο και πιο επίσημη. 

Χαρακτηριστικό -νέο- παράδειγμα, το άρθρο του βουλευτή της ΝΔ και πρώην δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο οποίος με άρθρο του στα ΝΕΑ, ισχυρίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «κέρδισε την πολιτική παρτίδα» της διαχείρισης της πανδημίας και πως η μόνη ελπίδα του Τσίπρα είναι η κοινωνία που έχει εθιστεί στα επιδόματα και δεν επιθυμεί να δουλέψει, καθώς όπως λέει η «αποτοξίνωση» είναι δύσκολη.

«Η υπόθεση Covid δεν είναι πια πολιτική. Αυτή την παρτίδα την κέρδισε ο Μητσοτάκης. Οι ελπίδες του Τσίπρα βρίσκονται στην πολύ δύσκολη αποτοξίνωση της κοινωνίας από την επιδοτούμενη αεργία», γράφει στον επίλογό του άρθρου του ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Όπως καταλαβαίνετε, όσο το νέο κύμα βρίσκεται προ των πυλών, τόσο περισσότερο θα προσπαθούν να δημιουργήσουν ενόχους και ενοχές σε μια κοινωνία που βρίσκεται υπο οικονομική και ψυχολογική κατάρρευση.

www.2020mag.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">