Recents in Beach

Από τις εκδόσεις Παρατηρητής της Θράκης και τον συγγραφέα-εικονογράφο Νίκο Καμπασελέ κυκλοφορεί μία νέα σειρά κόμικ... παντός ηλικίας!



 

—«ΘΥΕΛΛΑ prequel»: Ένα άλμπουμ-κόμικ με πρωταγωνίστρια

την «Καπετάνισσα», απόκληρη της ανθρώπινης κοινωνίας, που με την πειρατική
της δράση εμπνέει επαναστάσεις!
—«Ο Σκελε-τούλης και η παρέα του – Αστείες ιστορίες για στοιχειά
και τέρατα»: Μήπως ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τον Τούλη Σκελε-τούλη,
τον αποτυχημένο Άρχοντα βαμπίρ, τη Μύριαμ και τον Πόνο;
—Σταυρούπολη»: Τι κρύβεται άραγε στο πυκνό δάσος της Σταυρούπολης;
Όταν ο κλήρος πέφτει σε έναν νέο, θα τολμήσει να το αντιμετωπίσει;

 
—είτε τηλεφωνικά στο 25310 72486, 
—είτε από το site των Εκδόσεων «Παρατηρητής της Θράκης» στη διεύθυνση www.paratiritisbooks.gr/
—είτε μέσω email στο info@paratiritisbook.gr
—σε όλα τα βιβλιοπωλεία.


Περιγραφή βιβλίου 

«ΘΥΕΛΛΑ prequel»: Ένα άλμπουμ-κόμικ με πρωταγωνίστρια την «Καπετάνισσα», παιδί της οικονομικής κρίσης, που κουβαλάει μέσα της μια βαριά οικογενειακή κληρονομιά. Η «Καπετάνισσα» ζει ανάμεσα σε εξωγήινους κατάδικους που μαθαίνει να τους αγαπά και σε έναν κόσμο που μοιάζει να έχει χάσει τα ιδανικά του. Η πειρατική της δράση όμως καταφέρνει να εμπνεύσει επαναστάσεις σε ολόκληρο τον γαλαξία!




Βιογραφικό συγγραφέα

Ο Νίκος Καμπασελέ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Είναι απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας και της École Εuropéenne Supérieure de l'Ιmage (Master BD) της Ανγκουλέμ.

Με έργα του έχει συμμετάσχει σε διάφορες συλλογικές εκθέσεις και φεστιβάλ κόμικς, ενώ έχει οργανώσει και δικές του ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής. Έργα του έχουν δημοσιευτεί από τις εκδόσεις της «Εστίας», της «Ένατης Διάστασης», του «Εθνολογικού Μουσείου Θράκης – Αγγελική Γιαννακίδου» της “ΑDDART”, καθώς και στα περιοδικά «ANTI», «Μπλε Κομήτης» και “Comic Cultura”.

Σε δική του εικονογράφηση κυκλοφορούν τα βιβλία «Ένας χαμένος κόσμος» του Μ. Καραγάτση (Βιβλιοπωλείον της Εστίας, 2012), «Μικόμπο, ο γιος της Καλέουο» σε διασκευή των Βασιλική Κοντογιάννη και Φραγκίσκου Καμπασελέ (Βιβλιοπωλείον της Εστίας, 2008) καθώς και το «Κούπα ακαπάκωτη» της Ζωής Βαλάση (Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, 2008). Από τις εκδόσεις «Ένατη Διάσταση» κυκλοφορεί το πρώτο του άλμπουμ-κόμικ με τίτλο «Θύελλα» (2019) και από τις εκδόσεις «Παρατηρητής της Θράκης» τα ακόλουθα: «ΘΥΕΛΛΑ prequel», «Σταυρούπολη», «Ο Σκελε-τούλης και η παρέα του – Αστείες ιστορίες για στοιχειά και τέρατα» (2021). 




Περιγραφή βιβλίου 

Τι κρύβεται άραγε στο πυκνό δάσος της Σταυρούπολης; 

Όταν ο κλήρος πέφτει σε έναν νεαρό που αποφάσισε να κάνει την πρακτική του στον στρατό θα τολμήσει να το αντιμετωπίσει; 

Ένα κόμικ για τον στρατό… αλλιώς, που τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται…




Νίκος Καμπασελέ 

Ο Σκελε-τούλης και 

η παρέα του – Αστείες ιστορίες για στοιχειά και τέρατα 




Έτος Έκδοσης: 2021

Αριθμός Σελίδων: 24

ISBN: 978-618-5001-72-8

Σχήμα Βιβλίου: 21x29 εκ.

Συγγραφέας-Εικονογράφος: 

Νίκος Καμπασελέ

Τιμή Βιβλίου: 8,50€


Περιγραφή βιβλίου 

Καλωσήρθατε στον κόσμο του Τούλη Σκελε-τούλη!

Βρισκόμαστε στο κάστρο ενός σχετικά αποτυχημένου Άρχοντα βαμπίρ. Αποτυχημένου με την έννοια ότι δεν προσπαθεί καθόλου να αυξήσει την εξουσία του ή να εξαπολύσει καταστροφές στους ζωντανούς, όπως θα έκανε ίσως ένας συνηθισμένος, αξιοπρεπής, σκοτεινός Άρχοντας. 

Ο Τούλης ο Σκελε-τούλης είναι ο υπηρέτης του Άρχοντα του κάστρου. Μιας και όλες οι υπηρεσίες που προσφέρουν συνήθως οι υπηρέτες των ζωντανών είναι αχρείαστες, ο Τούλης φροντίζει κυρίως να υπομένει τις παραξενιές του Άρχοντα. Στο ίδιο κάστρο ζει επίσης και η Μύριαμ, η πρώην σύζυγος του Τούλη, που θέλει πλέον να παραμείνουν φίλοι, αλλά και ο Γιουρούμπας, ένα πολεμικό πνεύμα που διώχτηκε από την πατρίδα του, την Κεντρική Αφρική. Ξαφνικά, έρχεται και ο Πόνος, ο μακρινός ξάδερφος του Άρχοντα του κάστρου, ο οποίος με την επίσκεψή του αναστατώνει τα πάντα και τους πάντες! 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">