Recents in Beach

"Ο Μητσοτάκης πότε πρόλαβε και έγινε κάθαρμα" αναρωτιεται εξαλλος ο Πορτοσάλτε (BINTEO).

 


Οργισμένος εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος δεν μπορούσε να το χωνέψει πως χθες το πλήθος αποδοκίμαζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη έξω από την Μητρόπολη Αθηνών, αποκαλώντας τον μάλιστα κάθαρμα.


«Πότε πρόλαβε και έγινε κάθαρμα;» αναρωτιόταν ξανά και...ξανά δίχως να μπορεί να το πιστέψει πως συνέβη κάτι τέτοιο.

«Ο Μητσοτάκης πότε πρόλαβε και έγινε κάθαρμα; Εξηγήστε μου, πότε πρόλαβε και έγινε κάθαρμα», φώναζε φανερά εκνευρισμένος με όσους χάλασαν για πολλοστή φορά την εικόνα του «άριστου» Πρωθυπουργού.

«Αν δεν σου αρέσει ο Πρωθυπουργός, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Καλά κάνεις και δεν σου αρέσει, μην το ψηφίσεις. Το Μητσοτάκης κάθαρμα όμως πες μου πως προκύπτει. Τι ώρα έγινε κάθαρμα;»

Θα μπορούσαν οι λοιποί δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στο πλατό να εξηγούσαν στον κ. Πορτοσάλτε ορισμένους από τους λόγους για τους οποίους το πλήθος βροντοφώναζε «Μητσοτάκη Κάθαρμα».

Βέβαια ο κ. Οικονόμου από την πλευρά του, δεν είδε λαϊκή οργή και δυσαρέσκεια, αλλά « λίγους οργανωμένους και εγκάθετους» όπως ο ίδιος δήλωσε.

Τέλος, έφτασαν στο σημείο να ζητούσουν ακόμα και τα ρέστα από τα λοιπά κόμματα της αντιπολίτευσης για το γεγονός ότι δεν καταδίκασαν τις λαϊκές διαμαρτυρίες μέσω ανακοινώσεων.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=1470023310044893

Πηγη documentonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">