Recents in Beach

Παιδικά αξεσουάρ για κορίτσια που θέλουν να μοιάσουν στη μαμά

 Τα κορίτσια αγαπούν πολύ την περιποίηση, ακόμη και από πολύ μικρή ηλικία. Αν και η δική σου μικρή πριγκίπισσα λατρεύει να παίζει με τα δικά σου αξεσουάρ, τώρα βρίσκεσαι στο κατάλληλο σημείο.

Ετοιμάσαμε για σένα μια λίστα με προτάσεις για τα καλύτερα παιχνιδιάρικα παιδικά αξεσουάρ για κορίτσια, για να επιλέξεις το ιδανικό για την μικρή σου σκανταλιάρα!


adorable-little-girl-with-frangipani-flowers-in-ha-ET7ZB7M (1).jpg

Αξεσουάρ για κομψά μαλλάκια!

Τα κοκαλάκια μαλλιών είναι πολύ αγαπημένα αξεσουάρ για κοριτσάκια, καθώς δίνουν μια ωραία πινελιά στα μαλλάκια τους και τους φτιάχνουν τη διάθεση στο λεπτό. Μπορείς να βρεις επίσης μια μεγάλη ποικιλία σε λαστιχάκια, αλλά και τσιμπιδάκια μαλλιών για υπέροχα νεραϊδένια κοσμήματα. Ακόμη, γνώρισε μια εξίσου μεγάλη ποικιλία με στέκες, καθρεφτάκια αλλά και αξεσουάρ μαλλιών με πριγκίπισσες της Disney! 

Ανακάλυψε μια μεγάλη γκάμα από παιδικά αξεσουάρ για κοριτσάκια και πέρασε ατέλειωτες ώρες  με την πριγκίπισσά σου, περιποιούμενες η μία την άλλη και παίζοντας «κομμωτήριο». 


Screenshot 2021-07-19 165559.png

Chasing the sun!

Επίσης εντυπωσιακά παιδικά αξεσουάρ είναι και τα γυαλιά ηλίου για κορίτσια, που προσδίδουν στη μικρή σου στυλ και προσφέρουν την κατάλληλη προστασία για ατέλειωτο παιχνίδι στον ήλιο και την αμμουδιά. 

Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια που εντυπωσιάζουν και χάρισε στο κοριτσάκι σου το καλύτερο καλοκαιρινό δώρο. Βρες σχέδια όπως ο Mickey & η Minnie Mouse καθώς και πολλά ακόμη σε girly αποχρώσεις και με λεπτομέρειες glitter. 

Screenshot 2021-07-19 171209.png


Επισκέψου το δημοφιλές e-shop Crocodilino και επίλεξε τα καλύτερα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κορίτσια και αγόρια, πάντα με την εγγυημένη ποιότητα των πιο αξιόπιστων brands! Χάρισε τα καλύτερα δώρα στα παιδιά σου και «μοίρασε» λαμπερά χαμόγελα στα προσωπάκια τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">