Recents in Beach

Ρίχνει το γάντι στον Μητσοτάκη ο Σαμαράς...

 


«Βόμβες» από τον Αντώνη Σαμαρά με συνέντευξη που παραχωρεί στα «Νέα του Σαββατοκύριακου» και το συνάδελφο Διονύση Νασόπουλο.


«Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι Ποτάμι», διαμηνύει στο μέγαρο Μαξίμου με... αφορμή τον τελευταίο ανασχηματισμό, κάνοντας λόγο για «αντιφατικά μηνύματα» και αφήνοντας σαφείς αιχμές ότι η παράταξη υιοθετεί σήμερα απόψεις που είχε στο παρελθόν πολεμήσει, όπως η Συμφωνία των Πρεσπών και το σχέδιο Ανάν. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς κάνει λόγο για «μετατόπιση» και όχι για «διεύρυνση» της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αφήνει αιχμές ότι μπήκε στη γωνία η μεγαλύτερη πολιτική παράταξη της χώρας και ότι με αυτή την πολιτική κινδυνεύεις να απομακρύνεις περισσότερους από όσους κερδίζεις.


Ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρεται εκτενώς και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, τονίζοντας –σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας πως «Έπρεπε να ασκήσουμε βέτο για την Αμμόχωστο».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς μιλάει αρνητικά για την Άγγκελα Μέρκελ και το ρόλο της στα χρόνια των μνημονίων, ενώ αποστέλλει και μηνύματα στο μέγαρο Μαξίμου για την υπόθεση Novartis.


Bασίλης Σκουρής (ieidiseis.gr)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">