Recents in Beach

Tips για να ντυθείτε σωστά ανάλογα την περίσταση


Μπορεί το στιλ να επιτρέπει τους πειραματισμούς, ωστόσο η περίσταση αποτελεί καθοριστικό  παράγοντα για την επιλογή του κατάλληλου outfit. Αυτό που δεν αλλάζει είναι ότι πρέπει πάντα τα
γυναικεία ρούχα https://www.ale.com.gr/hellas/ να είναι καθαρά, χωρίς φθορές, να ταιριάζουν στο σώμα σας και πάνω απ’ όλα να σας αρέσουν. Στο σημερινό blogpost έχουμε συγκεντρώσει τα πιο σημαντικά occasions και σας δίνουμε tips & looks, για να εντυπωσιάσετε με το στιλ σας.

Οι περισσότερες από εμάς περνάμε ένα μεγάλο μέρος της ημέρας στο γραφείο μας, έτσι τα outfits που δίνουν μια στιλάτη επαγγελματική εμφάνιση είναι απαραίτητα. Αν το κλασικό office look είναι το λευκό πουκάμισο με το μαύρο παντελόνι, εμείς του δίνουμε ένα twist και προτείνουμε ένα μαύρο leather-look παντελόνι και μια τουνίκ σε ένα ωραίο φθινοπωρινό χρώμα, όπως το μπορντό. Για τις ημέρες που η διάθεσή σας αναζητά το χρώμα, φορέστε μια εμπριμέ τουνίκ και το χρωματιστό παντελόνι που της ταιριάζει απόλυτα!

Για την έντονη καθημερινότητα, η άνεση είναι η λέξη-κλειδί και το τζιν ο σύμμαχός σας. Εάν φορέσετε το τζιν σας, μια oversized μπλούζα και αρβυλάκια, τότε θα έχετε αμέσως το casual σύνολο που χρειάζεστε. Ωστόσο, εάν θέλετε το στιλ σας να είναι πιο sophisticated, προτείνουμε να αντικαταστήσετε την oversized μπλούζα με ένα λευκό πουκάμισο και τα αρβυλάκια με loafers. Φτάνοντας στην Παρασκευή και ενόψει ΣΚ το mood μας χαλαρώνει. Φορέστε ένα μακρύ εμπριμέ φόρεμα με μπότες και δερμάτινο σακάκι για άψογο στιλ. Εναλλακτικά, τολμήστε να ντυθείτε head-to-toe με ένα σύνολο σε vibrant χρώματα, όπως με ένα πετρόλ παντελόνι και μια statement μπλούζα από τα γυναικεία πλεκτά https://www.ale.com.gr/hellas/gynaikeia-rouxa/gynaikeia-plekta ή ένα παντελόνι σε herbal χρώμα με ένα εμπριμέ τοπ στις αποχρώσεις του πράσινου.

Το night out επιβάλλει να αναδείξετε τη θηλυκότητά σας με ένα στενό μίντι ντραπέ φόρεμα και ψηλοτάκουνα ή ένα μακρύ φόρεμα με stand-out prints και μπότες – δική σας η επιλογή! Ολοκληρώνουμε με την ιδιαίτερη περίσταση που αφορά το πρώτο ραντεβού και εδώ η λέξη-κλειδί είναι η ισορροπία. Θέλετε να είστε σέξι, αλλά όχι προκλητικές, να είστε περιποιημένες, αλλά να μη φαίνεται ότι έχετε περάσει ώρες μπροστά από τον καθρέπτη. Σας μπερδέψαμε; Το κοντό εμπριμέ σιφόν φόρεμα και το μακρύ σεμιζιέ  έχουν την ιδανική αναλογία sexiness, κομψότητας και fashionable αισθητικής, ώστε να κερδίσετε την προσοχή του αγαπημένου σας. 

Ελπίζουμε οι ιδέες μας να σας έδωσαν λίγη έμπνευση και να τις εντάξετε στα outfits σας. Και μην ξεχνάτε ότι το σωστό ρούχο είναι πάντα εκείνο που σας κάνει να αισθάνεστε πιο όμορφα!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">