Recents in Beach

Νίκος Νικολόπουλος: Ενώ η λαικη οικογένεια βογκάει …. ο Μητσοτάκης & 4ο VIP αεροσκάφος, ζητάει …


 Διάβασα στην εφημερίδα ΓΝΩΜΗ της Πάτρας, στις  20 Ιουνίου, σε άρθρο του π. Υπουργού κ. Στ. Παπαθεμελή ότι «η Ελληνική κυβέρνηση παρήγγειλε VIP αεροσκάφος το οποίο θα προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα και απολύτως λειτουργικά, τρία  που έχει στην διάθεσή της.»

Τρέφω μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση στον κ. Παπαθεμελή αλλά η είδηση μου φάνηκε παράλογη και αναρωτήθηκα αν έπεσε θύμα αισχρής παραπληροφόρησης.

 Αναζήτησα σχετικά στο διαδίκτυο και είδα ότι μόνον η εφημερίδα ΑΥΓΗ (https://www.avgi.gr/politiki/389498_etoimazetai-na-agorasei-ki-allo-vip-aeroskafos) έκανε σχετική αναφορά και έδινε λίγες σχετικές πληροφορίες.

Επέμενα στην αναζήτηση και  «ανακάλυψα» την είδηση και στην μαχητική αδέσμευτη πανελλαδικη εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η οποια μεταξύ αλλων δημοσίευσε στις 20 Ιουνίου : « Ο πρωθυπουργός την ώρα που ο εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως η επιλογή των νέων φρεγατών καθυστερεί, εγκρίνει την απόκτηση ακόμη ενός VIP αεροσκάφους, το οποίο θα προστεθεί στα τρία που ήδη διαθέτουμε! Τι χρειάζεται ακόμα ένα VIP αεροσκάφος με τόσα πολλά έξοδα συντήρησης;»

  Προφανώς λοιπόν  η πληροφορία είναι αληθής καθώς δεν εκδόθηκε και καμία οργισμένη διάψευση από την κυβέρνηση παρα μόνον ότι «  ότι το παίρνουμε ως αντισταθμιστικό όφελος  για την αγορά των RAFALE.». 

Επίσης εκείνο που προκύπτει από την «σιωπή» των «Πετσωμένων χορηγών επικοινωνίας» του κ. Πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του είναι ότι και αυτοί θεωρούν απαράδεκτη την ενέργεια αυτή και γι αυτό την κρύβουν.  

Εύλογα αναρωτιέται κανείς γιατί η Ελληνική κυβέρνηση χρειάζεται και τέταρτο αεροσκάφος για τις μετακινήσεις πρωθυπουργού και παρατρεχάμενων ;

  Έχουμε ως χώρα τόσο δραστήρια εξωτερική πολιτική, τόσες αναγκαίες μεταβάσεις σε μακρινούς προορισμούς ώστε να μην μας φτάνουν τρια αεροπλάνα και να θέλουμε τέταρτο; 

  Δηλαδή αν πάει κάποιος με αεροπλάνο της γραμμής, έστω πρώτη ή διακεκριμένη θέση, τι θα πάθει ; 

 Το ΜΑΞΙΜΟΥ προβάλλει  το επιχείρημα ότι «το παίρνουμε περίπου  ως αντισταθμιστικό όφελος  για την αγορά των RAFALE.»Να σοβαρευτούμε όμως λίγο. 

  Δεν υπάρχει δωρεάν. 

  Τίποτα δωρεάν δεν προσφέρεται.

  Το έχουμε πληρώσει. 

  Η Αίγυπτος πήρε και αυτή RAFALE σε χαμηλότερη τιμή από εμάς. 

   Θα μπορούσαμε και μεις προφανώς να πετύχουμε καλύτερη τιμή, όπως και άλλες χώρες πολύ πιο πλούσιες. 

Δεύτερο ερώτημα είναι το τέταρτο VIP αεροσκάφος είναι αυτό που μας έλειπε ως αντισταθμιστικό όφελος;     Δεν μπορούσε ας πούμε να χρηματοδοτηθεί με  χρήματα 

ή να παραχωρηθεί αντισταθμιστικά  τεχνογνωσία για μια κατασκευαστική 

μονάδα παραγωγής  προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που θα έδινε δουλειά 

σε ανθρώπους και θα δημιουργούσε προοπτικές στην χώρα ; 

Κύριε Μητσοτάκη δεν τα πάτε καλά 

με την διαχείριση ούτε εσείς 

ούτε η κυβέρνησή σας. 

 Βουλιάζετε το κόμμα σας στα χρέη…    

 Κύριε Μητσοτάκη βουλιάζετε την χώρα στα χρέη, κάνετε τους Έλληνες νεόπτωχους, τους πετάτε από τα σπίτια τους στον δρόμο, αλλά, εσείς εκεί . 

 Καινούργιο αεροπλάνο για το καλό 

του Ελληνικού λαού και την καλοπέρασή του; Ασφαλώς όχι ! 

 Τέσσερα VIP αεροσκάφη για το χλιδάτο κόσμο που ζει η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ της οικογένειας σας …

Δεν αναφέρομαι για τον ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ γιατί γι ‘αυτούς φροντίζετε άγρυπνα και συνεχώς. 

 Για μας τους υπόλοιπους μιλάω. 

Και μια υπενθύμιση απο τον υπογράφοντα που επι μια 10ετια υπήρξε ο Γραμματεας τεκμηρίωσης σκανδάλων των της ΣΗΜΙΤΟΚΡΑΤΙΑΣ … απο το 2009 υπάρχει ευρωπαϊκή οδηγία και απο το 2011 νόμος του Ελληνικου κράτους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΩΦΕΛΗΜΑΤΩΝ που έστειλε πολλούς πολιτικούς και λοιπά λαμόγια στη ΦΥΛΑΚΗ… 

 

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">