Recents in Beach

Και τι δεν είπαν πριν..


 Πριν την αποκάλυψη του δράστη της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά:


-Ο Υπουργός Χρυσοχοΐδης επικήρυξε τους δράστες με 300.000 ευρώ, έψαχνε Γεωργιανούς και Αλβανούς στις φυλακές  και πήγε στη Βουλή για να ισχυριστεί ότι για τη στυγερή δολοφονία ευθύνεται ο ... Νόμος Παρασκευόπουλου.


-Ο συνδικαλιστής Μπαλάσκας έβγαινε στα κανάλια κάθε μέρα για να εκφράσει τη βεβαιότητα ότι οι "δολοφόνοι είναι σεσημασμενοι αλλοδαποί".


-Τα κυρίαρχα ΜΜΕ αναπαρήγαγαν όλα τα βολικά κλισέ για τους ξένους εγκληματίες που διέλυσαν την ιδανική οικογένεια του ιπτάμενου Έλληνα mr perfect και έδιναν λόγο στη μαϊμού-ψυχολόγο που περιέγραφε το "τέλειο ζευγάρι". Δεν μας είπαν βέβαια ότι ο ιδανικός σύζυγος (μέχρι τότε) είναι ένας δηλωμένος παιδεραστής που είχε επίσημη σχέση με το θύμα όταν ήταν ....14 !


-Οι γραφικοί νεο-δεξιοί έδιναν τον τόνο της ξενοφοβικής εκμετάλλευσης της τραγωδίας ενώ οι alt-right υποστηρικτές της κυβέρνησης, με βάση τις ψευδείς εκτιμήσεις για την ταυτότητα του δράστη, έβαλαν στο τραπέζι το θέματα της οπλοκατοχής και της θανατικης ποινής. 


-Η Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Άννα Ζαϊρη σχολίαζε ότι «Η έξαρση της εγκληματικότητας οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στην εισροή στην ελληνική κοινωνία πληθυσμών οι οποίοι δεν ασπάζονται τις ίδιες αξίες με τον Έλληνα, δεν έχουν την ίδια εκπαίδευση»


-Ο Υπουργός Τσιάρας νομοθετούσε  οι δράστες -και- αυτών των εγκλημάτων να διατηρούν τη γονική μέριμνα του παιδιού μέχρι την τελεσίδικη καταδίκη τους ενώ ένας βουλευτής της ΝΔ επιχειρηματολογούσε για τα δικαιώματα αυτού που δέρνει τη γυναίκα του. 


Μετά την αποκάλυψη του δράστη;


-"Μην πολιτικοποιείτε το φόνο"---

από τον τοίχο στο Facebook του yannis sidiropoulos

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">