Recents in Beach

Συγκλονιστική αποκάλυψη. Περίεργη διάρρηξη στο σπίτι του Νίκου Καραχάλιου μετά την αναγγελία του πολιτικού φορέα

 Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ το μήνυμα του πολιτικού

Ηταν να μην αναγγείλει τον πολιτικό φορέα “Δημοκράτες” ο Νίκος Καραχάλιος. Μόλις το έκανε κάποιοι επισκέφθηκαν την ίδια νύχτα το σπίτι του και αφού πήραν κάποιους φακέλους και χαρτιά, έφυγαν αφήνοντας πίσω τους

ένα χάος στην κρεβατοκάμαρα και πιθανόν μηνύματα και προειδοποιήσεις προς τον δημιουργό για την πολιτική πράξη.

Οχι δεν πήραν κάποια πιστωτική κάρτα, δεν πήραν φάκελο με χίλια ευρώ, δεν άγγιξαν ούτε τις πιστές απομιμήσεις με χαρτονομίσματα των 500 ευρώ και τον 100 δολαρίων. Οι διαρρήκτες (ή μήπως εισβολείς κομιστές μηνυμάτων) δεν άγγιξαν ούτε τη λαχταριστή μακαρονάδα που άχνιζε στο τραπέζι της κουζίνας. Ομως το υπόλοιπο σπίτι, όπως αναφέρει ο Νίκος Καραχάλιος, θύμιζε πεδίο μάχης.

Οπως θύμιζε το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου  μετά τη διάρρηξη που του πήραν υπολογιστές και έγγραφα, όπως θύμιζαν τα σπίτια άλλων δύο περιπτώσεων διάρρηξης σε σπίτια πολιτικών προσώπων.

Αλλά ο Νίκος Καραχάλιος, όπως γράφει ο ίδιος στον eretikos.gr έλαβε μεν το μήνυμα, αλλά η απάντηση δεν είναι εκείνη που θα ήθελαν οι διαρρήκτες (ή μήπως εισβολείς), είναι “Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ”…

Του Νίκου Καραχάλιου

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΟΥΝ (ΠΙΟ ΠΟΛΥ)…

Η μητέρα μου τρόμαξε.

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα πάντα επηρεάζει τον άνθρωπο. Και αυτές τις ημέρες με τον πιλότο και την άτυχη Καρολάιν δεν θέλει και πολύ… Πολύ περισσότερο αν είναι κανείς 85 ετών και τα δελτία ειδήσεων είναι η καθημερινή παρέα του -όχι μόνο ενημέρωσή του- η ταύτιση με το έγκλημα γίνεται πιο εύκολα  και ο φόβος συναίσθημα διαρκείας.

Η αλήθεια επίσης είναι πως όταν σου «ανοίγουν» το σπίτι, το θέαμα είναι κάπως… Αν είναι νύχτα είναι «κάπως» πιο πολύ. Και αν περιμένεις να εμφανιστεί ο γιόκας σου μετά από απουσία 20 ημερών και στη θέση του βρίσκεις ένα χάος, ένα βουνό από ρούχα, χαρτιά, βιβλία και κάθε λογής αντικείμενα σπαρμένα παντού, σαν να πέρασε από το σπίτι του ο τυφώνας Κατρίνα και να έκανε στάση στο υπνοδωμάτιο, τότε όχι μόνο θορυβείσαι, αλλά τρομάζεις δικαιολογημένα και ας μην είσαι γιαγιά… 

Πόσο μάλλον αν παρακολουθείς επί ενάμισι χρόνο  τα τρομοκρατικά δελτία ειδήσεων που σε κυνήγαγε ο Covid και μόλις έκανες το εμβόλιο και νόμιζες ότι τη γλίτωσες, έρχεται η στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά και σε τελειώνει αφού βρίσκονται σε λιγότερο από 10 χιλιόμετρα από τη συγκεκριμένη εξοχική κατοικία στο -συνήθως ήσυχο- Ζούμπερι. 

Προφανώς το βράδυ της Πέμπτης 10 Ιουνίου δεν ήταν τόσο ήσυχο «αυτό» ή «αυτοί», οι «κάποιοι άγνωστοι» που μπούκαραν στο ισόγειο διαμέρισμα, μερικά λεπτά αφότου είχε βγει η κυρία Καίτη και βγήκαν δευτερόλεπτα (ίσως) πριν ξαναμπεί και ενώ δεν είχε μεσολαβήσει μεταξύ ούτε μία ώρα… Ευτυχώς γι’ αυτήν δεν συναντήθηκαν. Διευκρινίζω πως η κυρία Καίτη παρότι έχει ζήσει δύο πολέμους (ένα Παγκόσμιο, έναν Εμφύλιο και μία Χούντα) δεν έχει ιδέα από πολεμικές τέχνες. Ξέρει μόνο να φτιάνει απολαυστικές Break Entry and Exit μακαρονάδες και μια τέτοια ήταν που στόλιζε περήφανα ανέγγιχτη το τραπέζι της κουζίνας, περιμένοντας «τον Νικόλα της» ο οποίος έμενε στο διπλανό διαμέρισμα και τον έβλεπε για λίγο τα καλοκαίρια όταν δεν έλειπε σε ταξίδι για δουλειές. Σε αντίθεση όμως με την πολύ καυτερή napolitana [τις κόκκινες πιπεριές trinidal scorpio- τις μεγάλωνε μόνος του (το μόνο ανθρώπινο hobby που είχε ο γιός της), το spaghetti δεν το είχε δοκιμάσει κανείς.

Το υπόλοιπο όμως σπίτι δεν ήταν  ανέγγιχτο. Θύμιζε πεδίο μάχης… Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από  την αρχή…

Σύμφωνα με τους ειδικούς του τμήματος εξιχνίασης κλοπών της Ασφάλειας:

Δείτε τη συνέχεια ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">