Recents in Beach

Οι επιδόσεις των αθλητών - τριών ΟΕΓΑ στον πρώτο αγώνα


Μια απαιτητική & δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της δίνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους αθλητές του ΟΕΓΑ που έλαβαν μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες Α& Β Κατηγοριών στις 17-18 Ιουλιου 2021 στη Θεσσαλονίκη. 

Τα συναισθήματα όλων ανάμεικτα, άγχος, ενθουσιασμός, συγκίνηση καθώς μεσολάβησαν σχεδόν 2 χρόνια για να επιστρέψουν οι αθλητές στον αγωνιστικό χώρο. Καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασιας είχαν κοντά τους τους προπονητές τους, κο Δημήτριο Μπαξεβανιδη, την κα Ευδοκία Παντεζοβα και τον κο Ιορδάνη Νιγδελη, που & σ'αυτους ανήκει σημαντικό κομμάτι της σημερινής τους επιτυχίας. 

Την πρωτη ημέρα των αγωνων η ομάδα των γυναικών που απαρτιζεται απο την Κορωνιδου Ελισαβετ, την Κελεσιδη Άννα Μαρία, τη Βασιλακακη Αγαπη & την Πλουμιδου Μαρία Ραφαηλια, κατέλαβε στο σ Συνθέτο Ομαδικο την Πρωτη θέση, δίνοντας δυναμικά το παρον. Στο Συνθετο Ατομικό Γυναικών κατέλαβαν τις εξής θέσεις: Βασιλακακη Αγάπη 10η θέση Πλουμιδου Μαρία Ραφαηλια 11η θέση Κελεσιδη Άννα- Μαρία 13η θέση Κορωνιδου Ελισαβετ 15η θέση Στους Τελικους Αγώνες προκριθηκαν: η Πλουμιδου Μαρία Ραφαηλια στο άλμα που κατέλαβε την 7η θέση& στο διζυγο την 7η θέση η Βασιλακακη Αγάπη στο διζυγο που κατέλαβε την 5η θέση & η Κελεσιδη Αννα- Μαρία στη δοκό που κατέλαβε την 5η θέση. Η αθλήτρια Καραμπατζάκη Άννα κατέλαβε στο Συνθετο Ατομικό στη Β Κατηγορία Νεανίδων την 5η θέση, με προκριση στους Τελικους Αγώνες στο διζυγο που κατέλαβε την 8η θέση και στη δοκό την 6η θέση.






 Ο αθλητής του Συλλόγου μας Καραξανης Άγγελος- Ευγένιος κατέκτησε την 5η θέση στο Συνθετο Ατομικό Εφήβων Β' Κατηγορίας με προκριση στους Τελικους Αγώνες στον ίππο όπου κατέλαβε την 3η θέση, στο άλμα την 5η θέση, στο μονόζυγο την 5η θέση& κρίκους 6η θέση. Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας να μη σταματούν να κυνηγούν τα όνειρα τους! Γιατί όταν επιθυμούμε κάτι πραγματικα σίγουρα μπορουμε να το κατακτήσουμε!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">