Recents in Beach

Τα πάντα όλα για τα κολέγια!


Δημιουργούν «χρυσές» δουλειές για τα #κολέγια

Τώρα πλέον είμαστε σίγουροι ποιος είναι ο στόχος της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής στα #ΑΕΙ που θεσπίσθηκε απ' την κυβέρνηση μεσούσης της σχολικής χρονιάς και εφαρμόσθηκε αμέσως:
α) να μειωθούν οι δαπάνες για τη δημόσια εκπαίδευση και
β) να αυξηθεί η πελατεία των κολεγίων
Αυτή είναι η ταξική θέση των #Μητσοτάκη - #Κεραμέως, να υπηρετούν τα συμφέροντα της «ιδιωτικής πρωτοβουλίας», άλλοτε απαξιώνοντας και άλλοτε περιορίζοντας την είσοδο προς τα δημόσια πανεπιστήμια.
Η υπόθεση αναγνώρισης των κολεγίων δεν είναι καινούργια ιστορία. Η παροχή ισοτιμίας επιχειρεί να εξυπηρετήσει μια μεγάλη λίστα «πελατών» των νεοφιλελεύθερων κυβερνήσεων (Στυλιανίδης Σπηλιωτόπουλος Αρβανιτόπουλος Κεραμέως και Διαμαντοπούλου). Για χρόνια οι κολεγιάρχες στέκονταν στον προθάλαμο του υπουργείου Παιδείας, περιμένοντας «να ανάψει το πράσινο φως» για την περιβόητη νομιμοποίηση και τη μεγαλοπρεπή είσοδο στην αγορά της ιδιωτικής #εκπαίδευσης.
Την ισοτιμία των πτυχίων των δημοσίων ΑΕΙ με τα κολέγια την προσέφερε απλόχερα η κ Κεραμέως μια νύχτα του Δεκέμβρη του 2020.
Άλλωστε οι βρώμικες δουλειές γίνονται νύχτα.


Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Εκτίμηση αποτυχίας στις πανελλαδικές λόγω βαθμολογίας μικρότερης της ελάχιστης βάσης εισαγωγής (EBE) ΥΠΟ- ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΤΟ (%) ΨΗΦΙΟΙ ΠΟΣΟ- ΤΗΝ EBE 74.968 26.000 34,68 467 Ημερήσια ΓΕл Εσπερινά ΓΕΛ Ημερήσια ΕΠΑΛ Εσπερινά ΕΠΑΛ 380 81,37 17.271 7.500 4,43 616 220 Σύνολα 35,71 93.322 34.100 36,54 ΠÎΓÎ: ΟΙΕΛΕ/ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ"

Μενέλαος Μαλτέζος στο FB 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">