Recents in Beach

Ο Αναστάσιος Δημοσχάκης συγχαίρει τον αθλητικό σύλλογο ΑΜΕΑ "ΚΟΤΙΝΟΣ" για της επιτυχίες στην Κολύμβηση

 


ΑΙΣΘΗΜΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΙΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΕΑ "ΚΟΤΙΝΟΣ'' ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2021!! 


Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης, στην διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Αλεξ/πολης "ΚΟΤΙΝΟΣ", για τις μεγάλες διακρίσεις που σημείωσαν οι αθλητές του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ 2021 που διεξήχθη το τριήμερο 2-4/7/2021 στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας. 


Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες είχαν μία άψογη εμφάνιση και μάλιστα έξι (6) εξ αυτών και ειδικότερα η Μαρία Κυριακίδου, ο Αθανάσιος Ταλιατζής, ο Τηλέμαχος Πανταζίδης, ο Ιωάννης Θεολογίδης, ο Νικόλαος Παπαδόπουλος και ο Σταμάτιος Παπάζογλου, στέφθηκαν πρωταθλητές κερδίζοντας συνολικά δεκαπέντε (15) χρυσά και επτά (7) αργυρά μετάλλια, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα πολλά ατομικά και ομαδικά ρεκόρ.


Στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια σταθεροί συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες είναι οι άξιοι προπονητές, η διοίκηση του Συλλόγου καθώς και οι γονείς των αθλητών, στους οποίος αξίζουν τα εύσημα!!


Οι διακρίσεις που πετυχαίνουν οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου ΑμεΑ "ΚΟΤΙΝΟΣ", ο οποίος μάλιστα είναι ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στον Ν.Έβρου για Άτομα με Αναπηρία, είναι ελπιδοφόρες για ακόμη περισσότερες νίκες στον χώρο του αθλητισμού....ανεβάζοντας τον Έβρο όχι μόνο στο υψηλότερο βάθρο στα εσωτερικά πρωταθλήματα, αλλά και στα Διεθνή!!


Ακολουθεί αναλυτικά η Επιστολή : 



Αλεξ/πολη, 5/7/2021 


ΕΠΙΣΤΟΛΗ


ΠΡΟΣ : ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ


ΘΕΜΑ : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ‘ΚΟΤΙΝΟΣ’ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΜΕΑ 2021


Αξιότιμε Πρόεδρε, 


Αξιότιμα Μέλη του Δ.Σ, 


Με την παρούσα επιστολή συγχαίρω τον Αθλητικό Σύλλογο "ΚΟΤΙΝΟΣ" και όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν και την άψογη εμφάνισή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ 2021 που διεξήχθη το τριήμερο 2-4/7/2021 στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας. 


Θερμά συγχαρητήρια στους έξι (6) αθλητές του Συλλόγου και ειδικότερα στην  Μαρία Κυριακίδου, στον Αθανάσιο Ταλιατζή, στον Τηλέμαχο Πανταζίδη, στον Ιωάννη Θεολογίδη, στον Νικόλαο Παπαδόπουλο και στον Σταμάτιο Παπάζογλου,  οι οποίοι στέφθηκαν Πρωταθλητές, κερδίζοντας συνολικά δεκαπέντε (15) χρυσά και επτά (7) αργυρά μετάλλια πετυχαίνοντας ταυτόχρονα ατομικά και ομαδικά ρεκόρ! 


Άξιοι συγχαρητηρίων για τις σπουδαίες αυτές διακρίσεις είναι, οι προπονητές, τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου αλλά και οι γονείς των αθλητών , που βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό τους, σταθεροί αρωγοί, στην αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλλουν!!


Οι επιδόσεις των αθλητών του Συλλόγου κάνουν υπερήφανους όλους τους Εβρίτες δίνοντας υποσχέσεις για μία λαμπρή συνέχεια όχι μόνο στα εθνικά αλλά και στα διεθνή πρωταθλήματα παράδειγμα των οποίων αποτελούν  ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης & ο Δημήτρης Καρυπίδης…!!


Συγχαρητήρια σε όλους! 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">