Recents in Beach

Σύνταγμα: Επεισόδια στη συγκέντρωση αντιεμβολιαστών...

 


Aκροδεξιά σύμβολα και συνθήματα...


 συγκέντρωση πολιτών που δηλώνουν αντίθετοι με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ωρα στην πλατεία Συντάγματος.


Μπορεί...αυτή την φορά ο αριθμός των ατόμων να είναι σαφώς λιγότερος σε σχέση με εκείνον της συγκέντρωσης της περασμένης Τρίτης, ωστόσο αυτή τη φορά είναι επίσης ξεκάθαρη η ακροδεξιά προέλευση των ομάδων που οργανώνουν και πρωτοστατούν στην διαμαρτυρία.

Επεισόδια ξέσπασαν λίγο πριν απο τις 19.30 ενω η αστυνομία έκανε χρήση χημικών, χειροβομβίδων κρότου λάψης και οχημάτων εκτόξευσης.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες και τα βίντεο του News 24/7, από τη μια πλευρά είναι εκατοντάδες τα τρικάκια που γράφουν το όνομα της ακροδεξιάς ομάδας Propatria, με έντονη δράση στο παρελθόν, αλλα και τα ονόματα των κομμάτων των καταδικασμένων μελών της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγού.


Στους δρόμους οι  Θεσσαλονικείς ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού πραγματοποιείται το απόγευμα της Τετάρτης (21/7) και στη Θεσσαλονίκη, όπου χιλιάδες Θεσσαλονικείς κατέβηκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, οι αντιεμβολιαστές έχουν συγκεντρωθεί γύρω από το Λευκό Πύργο και με το σύνθημα “όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, δεν περνάει ο φασισμός", διαμαρτύρονται κατά του διαχωρισμού σε εμβολιασμένους πολίτες και μη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">