Recents in Beach

Θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Ο Παύλος Γερουλάνος; - Τη Δευτέρα ομιλητής σε εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη!!


 Μέχρι στιγμή ο Παύλος Γερουλάνος δεν έχει δηλώσει επίσημα την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ , οι κινήσεις του όμως δείχνουν ότι βρίσκεται σε διερευνητικό στάδιο και ότι σίγουρα το σκέφτεται αν δεν το έχει ήδη αποφασίσει. Την Δευτέρα θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνει ο δήμος Αλεξανδρούπολης  με θέμα; 
«Προσεγγίζοντας τη Θράκη· Αναγέννηση στην Οικονομία και την Κοινωνία», την οποία συντονίζει ο πρώην Γιώργος Πεταλωτής ο οποίος ανήκει όπως και ο κ. Γερουλάνος στην Παπανδρεϊκή πτέρυγα.

«Χρειάζεται να γίνει σοβαρή δουλειά, για να εκφραστεί ένα νέο όραμα για τη χώρα με πολιτικές προτάσεις που αφορούν τον Έλληνα σήμερα, και με πρόσωπα τα οποία πείθουν ότι μπορούν να το κάνουν πράξη. Όποιος αρθρώσει σωστό λόγο για τις ανάγκες της κοινωνίας τώρα, απέναντι στις ενέργειες της κυβέρνησης και το κάνει πειστικά, θα συσπειρωθούν γύρω του οι ψηφοφόροι του χώρου και αυτόν θα επιλέξουν ως απάντηση σε ό,τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στη χώρα. Με αυτή την λογική πηγαίνω σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ειδικά σε μέρη που καιρό τώρα δεν συμμετέχουν στην παραγωγική διαδικασία της χώρας, που περιμένουν μια σχολή ή ένα στρατόπεδο για να αποκτήσουν οικονομική δραστηριότητα και τους μιλάω μαζί με το οικονομικό επιτελείο που έχουμε συγκροτήσει για το τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει μια τοπική κοινωνία για να αλλάξει την μοίρα της. Να απαιτήσουμε, δηλαδή από το κεντρικό κράτος να αφήσει περισσότερη εξουσία από τα χέρια του”. είπε σε τελευταία του ραδιοφωνική συνέντευξη  ο Παύλος Γερουλάνος.

Είναι προφανές ότι οι δημόσιες παρεμβάσεις του "δείχνουν" διεκδίκηση της θέσης του προέδρου του ΚΙΝΑΛ το οποίο έχει τον προσεχή Νοέμβριο την εκλογή νέας ηγεσίας .

Να θυμίσουμε ότι  μέχρι στιγμής δεδηλωμένες υποψηφιότητες ειναι της κας Γεννηματα, και των κ. Λοβέρδου και Ανδρουλάκη 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">