Recents in Beach

Αλέξης Τσίπρας : Στη συνείδηση του λαού κάθεται στο εδώλιο ο Μητσοτάκης για τα χατίρια της διαπλοκής


 Σφοδρή επίθεση εφ’ όλης της ύλης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του με αφορμή το φιάσκο της Προανακριτικής

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους και καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας σφυροκόπησε την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε όλα τα μέτωπα.

Από το φιάσκο της Προανακριτικής, από το πάρτι των απευθείας αναθέσεων, από τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και τις αγαστές σχέσεις με τη διαπλοκή μέχρι την αποτυχία της διαχείρισης της πανδημίας αλλά και της επιχείρησης εμβολιασμού του πληθυσμού.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε παράσημο τα δικαστήρια που στήνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη επισημαίνοντας ότι «μοναδικό κατηγορητήριο ότι προασπίσαμε το δημόσιο συμφέρον».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη χαρακτηρίζοντάς τον αποτυχημένο και λιποτάκτη και επεσήμανε όσον αφορά στο θέμα του πρωθυπουργικού Πόθεν Έσχες «Είναι όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο σε αυτόν το τόπο. Όλοι εκτός από τον κο Μητστοτάκη και την οικογένειά του; Δεν θα πω τίποτα άλλο για τον κ. Μητσοτάκη. Θα περιμένω  να είναι εδώ και να με κοιτά στα μάτια», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η παράταξη που ενώνει και όχι που διχάζει ενώ αυτό που πονάει τη Δεξιά του Μητσοτάκη είναι, όπως είπε χαρακτηριστικά ότι:« Δεν μπορείτε να μας κατηγορήσετε για ένα ευρώ, όσο και να ψάξετε. Αυτό είναι που σας πονάει. Ότι τα δικά μας στελέχη δεν έστηναν offshore και Panama Papers, ούτε δεν ξέρουν τι συμβαίνει στο πόθεν έσχες τους. Μπορείτε να πείτε εσείς το ίδιο

 Τα βασικά σημεία της ομιλίας του Αλέξης Τσίπρα

- Η απουσία του κ. Μητσοτάκη αποτελεί όχι μόνο ένδειξη πολιτικής δειλίας αλλά και παραδοχή ήττας του. Η ΝΔ παραδέχεται πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για τη βασική κατηγορία, είναι κατάντια του κ. Μητσοτάκη.

- Αντί να συζητάμε για την πανδημία που πάλι θεριεύει, για το άγχος των πολιτών, συζητάμε για το πώς θα στήσετε Ειδικό Δικαστήριο για τον πολιτικό σας αντίπαλο και αναγκαστήκατε να αποσύρετε τη βασική σας κατηγορία. 

- Κυβέρνηση απούσα και Πρωθυπουργός λιποτάκτης. Ο κ. Μητσοτάκης δεν ήρθε χθες για να μιλήσει για το δρόμο, αλλά για να πάρει δρόμο σήμερα και να κρυφτεί. 

- Κρύβεται από τις δήθεν αποφάσεις των ειδικών που τους έχει κάνει ασπίδα. Έχουν στόμα και μιλάνε. 

- Διαρκώς καλώ σε ενότητα, ο κ. Μητσοτάκης διαρκώς επιτίθενται. Ποιος έλεγε πριν δύο μήνες ότι είμαστε στο τελευταίο μίλι; Ποιος έλεγε ότι θα έχουμε καλοκαίρι κανονικότητας; Ποιος πανηγύριζε για δεύτερη φορά ότι νίκησε τον κορωνοϊό; Ποιος έλεγε στους πολίτες πετάξτε τις μάσκες; Ποιος έδινε εντολή στα πακιστανικά τηλέφωνα να περνάνε κρούσματα ενώ οι πολίτες έτρωγαν πρόστιμα; Ποιος έλεγε το Δεκέμβρη ότι κάθε μήνα θα έχουμε 2 εκατ. εμβολιασμούς; Ότι το 70% των πολιτών τον Ιούνιο θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι; Εγώ σας φταίω; Ο κ. Μητσοτάκης τα έλεγε και για αυτό κρύβεται.

- Γιατί δεν πήρατε την απόφαση για τον αυτονόητο υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών έξι μήνες πριν και το ανοίγετε τώρα; Το κάνετε μόνο και μόνο για να κρύψετε την παταγώδη αποτυχία σας, για να κρυφτείτε πίσω από το διχασμό. Για να γλιτώσετε από την πιθανότητα να στραφούν τελικά όλοι εναντίον σας. 

- Δεν θα ακολουθήσουμε τον ολισθηρό δρόμο. Εμείς είμαστε εδώ για να ενώνουμε τον κόσμο και όχι να χωρίζουμε. 

- Δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε ότι ο εμβολιασμός όλων είναι απαραίτητος. 

- Η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία, για αυτό διχάζει αντί να ενώνει.

- Στο εδώλιο της συνείδησης του λαού μας, δεν θα κάτσει ο Νίκος Παππάς. Έχει καταλάβει τη θέση ήδη ο κ. Μητσοτάκης. 

- Για να φανεί αρεστός στους «νταβατζήδες» που έλεγε ο Κώστας Καραμανλής κάνει το σημερινό φιάσκο της Προανακριτικής.

- Δεν θα ξεχάσουν ποτέ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τους έκανε δωράκια αλλά τους έβαλε να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Αυτό πληρώνει σήμερα ο Παππάς και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ότι επιχειρήσαμε να επιβάλουμε κοινούς κανόνες, να πληρώσουν στο κράτος το τίμημα για τις τηλεοπτικές άδειες.

- Παράβαση καθήκοντος της δικής σας κυβερνητικής κανονικότητας, που είναι να εξυπηρετείς όχι τα συμφέροντα του Δημοσίου αλλά της διαπλοκής.

- Τον έναν τον πάτε σε Ειδικό Δικαστήριο γιατί έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο για τις μίζες σε γιατρούς και υπουργούς των κυβερνήσεών σας και τον άλλον γιατί έβαλε στο δημόσιο ταμείο τα λεφτά των νταβατζήδων, που έλεγε ο Κώστας Καραμανλής. Στήστε τα αυτά τα ειδικά δικαστήρια, είναι παράσημά μας. 

- Δεν μπορείτε να μας κατηγορήσετε για ένα ευρώ, όσο και να ψάξετε. Αυτό είναι που σας πονάει. Ότι τα δικά μας στελέχη δεν έστηναν οφσόρ και Panama Papers, ούτε δεν ξέρουν τι συμβαίνει στο πόθεν έσχες τους. Μπορείτε να πείτε εσείς το ίδιο;

- Θέλετε να συζητήσουμε για το σκάνδαλο απευθείας αναθέσεων; 

- Μετά την μηνυτήρια αναφορά στην κα Νικολάου, από εκεί που έδινε τρεις απευθείας αναθέσεις την ημέρα, ξαφνικά σταμάτησε το άθλημα. Από τότε δεν έχει ξοδέψει ούτε για ένα στυλό. Τι έγινε, δεν έχουν ανάγκες τώρα τα σωφρονιστικά ιδρύματα;

- Θέλω να πω ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ για ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας. Η κοπέλα αυτή, γνωστή ως σερβιτόρα είναι η ηρωίδα της διπλανής πόρτας. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για την στάση της Πολιτείας. 

Για την ανατριχιαστική ιστορία της 18χρονης στην Ηλιούπολη

- Ακόμα περιμένουμε απαντήσεις από το ΠΡΟΠΟ και τη ΝΔ. Γιατί δεν έχουν δοθεί ακόμα τα στοιχεία και η φωτογραφία των εμπλεκομένων στη δημοσιότητα, όπως κάνουν οι Αρχές σε κάθε μα κάθε αντίστοιχη περίπτωση; Για να αναγνωριστούν και από άλλα θύματα, να ανοίξουν τα στόματα και να ξεριζωθεί αυτό το καρκίνωμα; Καταλαβαίνετε ότι το μήνυμα που στέλνετε είναι «μην μιλάτε»; Καταλαβαίνετε ότι φαίνεστε σαν να θέλετε κάποιους να καλύψετε; Όπως φαίνεται πως κάποιοι έκαναν, όταν για 12 ώρες απαγόρευαν στο θύμα να μιλήσει με τους δικηγόρους της και της συμπεριφέρονταν σαν να ήταν η ίδια ο εγκληματίας; Και την πίεζαν να πάρει δικηγόρους που θα της συστήσουν οι ίδιοι.
Σας ρωτώ λοιπόν : Γιατί από χθες δεν απαντάτε: Είναι ή δεν είναι ο συλληφθείς αστυνομικός μέλος της Νέας Δημοκρατίας κύριοι; Αν δεν είναι, πείτε το. Αν είναι αποπέμψτε τον. Ή νομίζετε ότι θα περάσει και αυτό στα ψιλά;

agvi.gr 

Ιταλία - Αγγλία : Το χαμένο πέναλτι του Σάκα και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">