Recents in Beach

Άδωνις Εναντίον Άδωνι ......(Βίντεο)

 


Δεν πήραμε ποτέ απόφαση χωρίς εισήγηση της Επιτροπής! Ξέχασε τι έγινε στη Θεσσαλονίκη…

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του λοιμωξιολόγου και μέλους της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων, Νίκου Σύψα, σχετικά με την απόφαση για την κατάργηση της χρήσης μάσκας στους εξωτερικούς χώρους. Όπως δήλωσε στο OPEN, η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων δεν είπε ποτέ να βγουν οι μάσκες και είναι εντελώς λάθος το μήνυμα που μεταφέρθηκε στην κοινωνία και οι δηλώσεις περί απόφασης να βγουν οι μάσκες.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης όμως σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ, διέψευσε τα λεγόμενα του κ. Σύψα λέγοντας ότι καμία απόφαση δεν έχει παρθεί χωρίς να ρωτηθεί η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων.



Φαίνεται ξέχασε τι είχε δηλώσει ο ίδιος τον περασμένο Ιανουάριο για το φιάσκο της Θεσσαλονίκης που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας. Τότε ο κ. Γεωργιάδης είχε εμφανιστεί και πάλι στον ΣΚΑΪ και είχε δηλώσει “Θέλω να είμαι ειλικρινής, ένας από τους λόγους που ελήφθη η απόφαση για την καραντίνα αυτής της εβδομάδος, ήταν το προηγούμενο της Θεσσαλονίκης… Τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μάς έλεγαν ότι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν την εορτή του Αγίου Δημητρίου. Εμείς από σεβασμό στην παράδοση, στην Ορθοδοξία στην πίστη, δεν βάλαμε καραντίνα πριν τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου, θυμίζω ότι αυτό ήταν το βασικότερο λάθος που έγινε στη Θεσσαλονίκη”.

Τελικά, τι από τα δύο ισχύει; Παίρνει η κυβέρνηση αποφάσεις χωρίς τις εισηγήσεις την Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων ή όχι; Λένε ψέματα τα μέλη της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων ή τα κυβερνητικά στελέχη;

Πηγη: https://www.opoligrafos.g

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">