Recents in Beach

Σοφία Βούλτεψη: Η υπουργός… της υπεκφυγής! [VIDEO]

 


Αδυναμία στις υπεκφυγές και την ωραιοποίηση των λαθών της κυβέρνησης φαίνεται πως έχει η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη.

Τον περασμένο Απρίλιο, όταν ρωτήθηκε τι δουλειά είχε να πάει στην επιτροπή Λοιμωξιολόγων ο κ. Γεραπετρίτης, ο οποίος δεν έχει καμία σχετική αρμοδιότητα αναφορικά με την υγεία, και να πει όσα μέτρα απαιτούσε η κυβέρνηση η ίδια απάντησε: “Μα δεν ήταν και τίποτα σπουδαία τα πρακτικά της επιτροπής που βρήκατε, τα πιο ανώδυνα βρήκατε…”.

Λίγους μόλις μήνες πριν, είχε απαντήσει με ειρωνεία “Σιγά τη μεγάλη είδηση για την αποκάλυψη ότι η διοίκηση της ΕΡΤ με έγγραφη οδηγία της (το διαβόητο πλέον “ραβασάκι”) έδωσε εντολή στους δημοσιογράφους να μην παίξουν πλάνα από το φαγοπότι της ντροπής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία, θέμα που είχε αναδείξει ο δημοσιογράφος Χρήστος Ξανθάκης με δημοσίευσή του στο Twitter, σε μια προσπάθεια να υποβιβάσει τη σοβαρότητα του θέματος.



Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα θέματα το οποία υποβίβασε σε μια προσπάθεια υπεκφυγής η κ. Βούλτεψη, καθώς δεν… γλύτωσε ούτε η υπόθεση Λιγνάδη και το ζήτημα της παραίτησης της Λίνας Μενδώνη, ούτε ο ξυλοδαρμός πολίτη από αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη, ανάμεσα σε άλλα ακραία περιστατικά αστυνομικής βίας, το οποίο θεώρησε “μεμονωμένο περιστατικό”, αλλά… ούτε και ο Πικάσο και ο Χρήστος Παππάς.

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, απαντώντας στην κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση και την αστυνομία σχετικά με την ολιγωρία της, που είχε ως αποτέλεσμα ο φυγόποινος Χρήστος Παππάς να έχει κατορθώσει να ξεφύγει και να κρύβεται εδώ και εννέα μήνες κάτω από τη μύτη της αστυνομίας, η κ. Βούλτεψη, αφού πρώτα δυσκολεύτηκε πολύ να σχηματίσει μια πρόταση, είπε ότι πρόκειται για μια… αστοχία και πως δεν είναι ανάγκη να γίνεται θέμα, ενώ για την πτώση του πίνακα του Πικάσο, μια είδηση η οποία έκανε τον γύρω του κόσμου, είπε απλά ότι ήταν ένα ατύχημα!

Αναρωτιόμαστε αν με την ίδια ηρεμία και απόσταση θα σχολίαζε τα εν λόγω περιστατικά, αν δεν είχαν συμβεί επί Νέας Δημοκρατίας…

ΠΗΓΗ: https://www.opoligrafos.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">