Recents in Beach

Τρεις σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων από τη "Δημοσυνεταιριστική "Έβρος Α.Ε"

 


Στα πλαίσια του έργου Green Urban Territories-Better Place to Live» µε ακρωνύµιο GUT BPL που χρηµατοδοτείται από το Πρόγραµµα Συνεργασίας “INTERREG V-A Ελλάδα Βουλγαρία 2014-2020, ο Πρόεδρος της ∆ηµοσυνεταιριστικής Έβρος Α.Ε, κος Καλακίκος Παναγιώτης- ∆ήµαρχος Σουφλίου, υπέγραψε µε τον ∆ιευθύνοντα Σύµβουλο της Αναδόχου εταιρίας DOTSOFT Α.Ε κο Αναστάσιο Μάνο, τη σχετική σύµβαση σύµφωνα µε την οποία προβλέπεται η εγκατάσταση Τριών(3) Σταθµών Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων.  

Πιο συγκεκριµένα θα εγκατασταθούν:  

• Ένας(1) Σταθµός Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων στο ∆ήµο Αλεξανδρούπολης • Ένας(1) Σταθµός Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων στο ∆ήµο Σουφλίου • Ένας(1) Σταθµός Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων στο ∆ήµο Σαµοθράκης 

Η προµήθεια και εγκατάσταση των σταθµών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα γίνει από την εταιρεία DOTSOFT Α.Ε.  

Η εγκατάσταση των σταθµών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα ολοκληρωθεί σε 4 µήνες οπότε και προβλέπεται να τεθούν σε λειτουργία. Το πρόγραµµα συγχρηµατοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταµείο Περιφερειακής Ανάπτυξης(85%) και εθνικούς πόρους (15%) των χωρών που συµµετέχουν στο πρόγραµµα Συνεργασίας Interreg V-A Ελλάδα- Βουλγαρία 2014-2020.  

Στόχος του έργου µεταξύ άλλων είναι η δηµιουργία βιώσιµων προτύπων αστικής ανάπτυξης τα οποία συνάδουν µε την προστασία του περιβάλλοντος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">