Recents in Beach

Πάει ο ΣΚΑΪ


Είναι η πρώτη φορά σε φάση μεγάλων γεγονότων που το τηλεοπτικό κοινό δεν επιλέγει τον ΣΚΑΪ, το κανάλι του Φαλήρου, για την ενημέρωσή του.

Πάντοτε, χρόνια τώρα, σε σημαντικά γεγονότα και δη καταστροφές (φωτιές, πλημμύρες, σεισμούς κτλ) ο κόσμος, αντανακλαστικά, στρέφεται προς τον ΣΚΑΪ. Ακόμα και στο ραδιόφωνο, στον ΣΚΑΪ 100.3. Έχει γίνει συνήθεια μια και ο ΣΚΑΪ βρίσκεται πάντοτε στις επάλξεις.

Κυριακή όμως, όπως και τις τελευταίες ημέρες, το κοινό επιλέγει το Open, ιδίως το δυναμικό κοινό. Δείτε τα χθεσινά νούμερα στην ολοήμερη κάλυψη:

24ΩΡΟ (18-54)
1) OPEN: 11%
2) MEGA: 9,4%
3) STAR: 9,3%
4) ΑΝΤ1: 9%
5) ΣΚΑΪ: 9%
6) ALPHA: 7,4%
7) ΕΡΤ1: 3,5%
8) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV: 2,5%

Δείτε και τα δελτία ειδήσεων:

1) OPEN (Γιάννης Παπαδόπουλος): 11,6%
2) MEGA (Ράνια Τζίμα): 10,3%
3) ΣΚΑΪ (Μάρκος Δεϊμέζης): 10,1%
4) ALPHA (Μαρία Νικόλτσιου): 8,5%
5) ΑΝΤ1 (Μαρία Σαράφογλου): 6,2%
6) ΕΡΤ1 (Βούλα Μαλλά): 3,8%

Όπως βλέπετε, το Open έσπαγε τα κοντέρ και από 5ο-6ο που βγαίνει συνήθως, εκτοξεύθηκε στην κορυφή. Το γιατί συμβαίνει αυτό το εξηγήσαμε και στην έντυπη έκδοση.

Πρόσφερε την καλύτερη και πιο αντικειμενική ενημέρωση. Οι ρεπόρτερ του που βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή (Κώστας Ασημακόπουλος, Γεωργία Γαρατζιώτη, Ευλαμπία Ρέβη, Χρήστος Νικολαΐδης κ.ά.), ο επικεφαλής του ενημερωτικού του τομέα, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, οι κεντρικοί του παρουσιαστές Γιάννης Παπαδόπουλος και Λίνα Δρούγκα, όλοι τους έκαναν εξαιρετική δουλειά και επιβραβεύτηκαν από το τηλεοπτικό κοινό.
 
Το Open αποφάσισε να ανοίξει τα μικρόφωνά του στον κόσμο που ξεχείλιζε από οργή κι έβγαινε ελεύθερος να εκφράζεται χωρίς λογοκρισία. Την ώρα δηλαδή που στον ΣΚΑΪ έκοβαν στον αέρα και χωρίς αιδώ όσους διαμαρτύρονταν, το Open τους άφηνε να μιλούν. Καταλαβαίνετε επομένως γιατί ο ΣΚΑΪ καταβαραθρώθηκε, είναι φανερό σε όλους.

Μία χαραμάδα ελεύθερης τηλεοπτικής δημοσιογραφίας άφησε ένα κανάλι και βγήκε πρώτο.

Σκεφτείτε, τέλος, πως το Mega από Σεπτέμβριο βάζει επικεφαλής του δελτίου του τον Γιάννη Πρετεντέρη. Ούτε καν την Αριστοτελία Πελώνη, την κυβερνητική εκπρόσωπο. Εκεί να δείτε γδούπος που θα ακουστεί από την πτώση. 

efsyn.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">