Recents in Beach

Αυξητική στήθους – Απόκτησε το στήθος που επιθυμείς

 Η αύξηση του στήθους είναι μια επέμβαση εξαιρετικά δημοφιλής που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα, μετά την ενηλικίωσή της, αν το αισθάνεται και το έχει πραγματικά ανάγκη. 






Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται 


Πολλές γυναίκες προχωρούν σε μια πλαστική στήθους, όταν δεν είναι ικανοποιημένες με το μέγεθος του στήθους τους (αυξητική ή μειωτική στήθους) , όταν αυτό έχει χάσει τον όγκο του και φαίνεται «πεσμένο» (ανόρθωση στήθους) ή όταν παρατηρείται ασυμμετρία μεταξύ των μαστών. 



Γιατί να επιλέξω την αυξητική στήθους


Αν ανήκεις σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες και έχεις χάσει την αυτοπεποίθηση και την θηλυκότητά σου, τότε δεν υπάρχει λόγος να πιέζεσαι. Μπορείς να εξετάσεις με έναν πλαστικό χειρουργό, έμπειρο και εξειδικευμένο, το ενδεχόμενο μιας πλαστικής επέμβασης στήθους που θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση και να αισθανθείς καλά με το σώμα σου.  






Το αποτέλεσμα 


Πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι μια επέμβαση όπως αύξηση στήθους καλό είναι να κινείται εντός λογικών πλαισίων. Γι’ αυτό το λόγο, οι ρεαλιστικές προσδοκίες, ως προς το τελικό αποτέλεσμα, είναι πολύ σημαντικές. 



Ο απαραίτητος έλεγχος   


Πριν από την επέμβαση χρειάζεται ο θεράπων ιατρός να καταγράψει το ιστορικό σου και να σε παραπέμψει για τον απαραίτητο προεγχειρητικό έλεγχο, που θα κρίνει αν μπορείς ελεύθερα να προχωρήσεις στην επέμβαση που επιθυμείς. Αυτός περιλαμβάνει εξετάσεις αίματος, καρδιογράφημα, ακτινογραφία θώρακος, καθώς και εξειδικευμένες εξετάσεις ανάλογα με την περίπτωση. 



Μετά την επέμβαση 


Η επούλωση των τομών μετά την επέμβαση είναι αρκετά γρήγορη, όπως και η γενικότερη ανάρρωση. Μπορείς να γυρίσεις σπίτι σου άμεσα, ύστερα από την σύμφωνη γνώμη του ιατρού και την κατάλληλη καθοδήγησή του για το πώς θα πρέπει να φροντίζεις στη συνέχεια την περιοχή.  



Η επιλογή πλαστικού χειρουργού


Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της διαδικασίας – και ίσως ο πιο καθοριστικός – είναι η επιλογή του κατάλληλου πλαστικού χειρουργού. Πρέπει να διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση, ώστε να μπορεί να σου εγγυηθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα και να σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη!



Εικόνα που περιέχει άτομο, άνδρας, ντύσιμο, αρσενικό

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">