Recents in Beach

Στέφανε, είσαι «βλαξ»...

 


«Δεν έχω κάνει το εμβόλιο και δεν πρόκειται να το κάνω μέχρι να γίνει υποχρεωτικό». Στέφανε, με τα λόγια σου και με τη στάση σου γενικότερα έχεις βαλθεί να γκρεμίσεις...

εκτός γηπέδων όλα όσα (σπουδαία) έχεις χτίσει μέσα στα κορτ.

Είσαι στο μέσον μιας νέας ραγδαίας έξαρσης της πανδημίας σε όλο τον κόσμο. Αποτελείς πρότυπο για χιλιάδες ανθρώπους, κυρίως νέους και παιδιά που πολύ θα ήθελαν να σου μοιάσουν και ίσως ήδη να ρίχνουν τα πρώτα τους σερβίς πίνοντας νερό στο όνομά σου. Στην Ελλάδα αλλά και στη χώρα όπου ζεις, την Αυστραλία, δίνεται αγώνας για να αυξηθεί το ποσοστό των εμβολιασμένων ώστε να ανασχεθεί η πανδημία. Και εσύ λες αυτά.

Ζεις στον κόσμο σου και το απολαμβάνεις. Δείχνεις για άλλη μια φορά πως δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το πώς να διαχειριστείς τη δημοσιότητα και την προβολή που κατέκτησες. Οπως τότε που ενώ όλοι μας ήμασταν κλεισμένοι στα σπίτια μας και δούλευαν μόνο τα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ εσύ έγραφες ότι η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει επιτέλους ένα Harrods. Οπως τότε που ενώ όλοι ήμασταν σε καραντίνα εσύ φωτογραφιζόσουν σε παρτάρα στο Ντουμπάι χωρίς κανένα μέσο προστασίας. Το πρόβλημα δεν είναι ότι νιώθεις πως όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εσένα, δικαίωμά σου είναι. Το πρόβλημα είναι ότι το δείχνεις με τόσο προκλητικό τρόπο.

Αθλητικά και αγωνιστικά είσαι ένας πανέξυπνος παίκτης που σε τόσο μικρή ηλικία έχει καταφέρει θαυμάσια πράγματα. Κοινωνικά, όμως, θέλεις πολλή προπόνηση και παραμένεις ακόμα… «βλαξ».

Μάριος Διονέλλης

efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">