Recents in Beach

Κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης- Η άμεση ορθοπεδική λύση

 


Τα ορθοπεδικά είδη είναι πολύ σημαντικά, καθώς βοηθούν σε διάφορα προβλήματα όπως σε παθήσεις στα πόδια και τα χέρια και σε πολλά άλλα σημεία του σώματος. Μια πολύ δημοφιλής κατηγορία ορθοπεδικών ειδών είναι και οι κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης. Πάμε να δούμε κάποιες λεπτομέρειες γι’αυτές:


Τι είναι οι συγκεκριμένες κάλτσες & πως βοηθούν στα ορθοπεδικά ζητήματα;

Οι συγκεκριμένες κάλτσες αλλά και τα καλσόν αυτής της κατηγορίας, αποτελούν ισχυρή βοήθεια για τα άτομα που αντιμετωπίζουν φλεβικά προβλήματα στα κάτω άκρα. Η δράση τους είναι αντιθρομβωτική και είναι κατάλληλες για γυναίκες αλλά και για άντρες. 

Οι αντιθρομβωτικές κάλτσες χαρίζουν άνεση και άψογη εφαρμογή και είναι κατάλληλες για την πρόληψη και αντιμετώπιση οιδημάτων και κιρσών. Οι ίδιες βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, είναι οι ιδανικές για ευαίσθητα δέρματα και χάρη στην εξελιγμένη τους τεχνολογία επιτρέπουν στο πόδι να αναπνέει. 


Παρακάτω θα βρεις μερικές από τις ποικίλες κατηγορίες των αντιθρομβωτικών καλτσών, που θα δώσουν λύση και στο δικό σου πρόβλημα. 


Cotton Comfort

Είναι φτιαγμένες από μικροϊνες και Lycra, ενώ αποτελούν την ιδανική λύση για ευαίσθητα δέρματα. Επίσης περιέχουν βαμβάκι σε συνδυασμό με μια ένωση από aloe vera και ασήμι. Οι ίδιες προσφέρουν ασύγκριτη απαλότητα στο δέρμα και απομακρύνουν την υγρασία από το σώμα. 

Micro Maxis

Είναι ειδικά φτιαγμένες από ένα λεπτό πλέγμα, που περιέχει μεγάλη περιεκτικότητα σε μικροϊνες. Προσδίδουν μια ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα και ο ειδικός σχεδιασμός σου δεν επιτρέπει στο Lycra να το ερεθίσει. 

Ανακάλυψε την κατηγορία που ταιριάζει με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις και χάρισε στα άκρα σου την άνεση που τους αξίζει. Αντιμετώπισε τα πρηξίματα και τους πόνους από την πολύωρη ορθοστασία και κούραση, με τον πιο πρακτικό και ασφαλή τρόπο. 


Επισκέψου την ηλεκτρονική σελίδα Orthoway ή τα φυσικά ορθοπεδικά κέντρα Τζαγκαράκης και επίλεξε τα καλύτερα ορθοπεδικά είδη μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές και εγγυημένη ποιότητα. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">