Recents in Beach

Σκηνικό έντασης από την Τουρκία/ Διάβημα για δήθεν επεισόδιο με νεκρό στον Έβρο- Διαψεύδουν ΥΠΕΞ και ΕΛΑΣ

 


Σε πλήρη διάψευση δημοσιευμάτων τουρκικών ΜΜΕ περί θανάτου τούρκου από πυρά προερχόμενα από την ελληνική πλευρά στον Έβρο προβαίνουν οι αρμόδιες αρχές στην Αθήνα. Διάβημα της Άγκυρας προς την ελληνική πρεσβεία μετά από τουρκικά δημοσιεύματα για επεισόδιο με νεκρό στον Έβρο.

Απορρίπτει η Επιτετραμένη στην Άγκυρα στο σύνολο τους τις τουρκικές αιτιάσεις σχετικά με φερόμενο περιστατικό στον Έβρο, με θύμα Τούρκο πολίτη, μετά απο σχετικά τουρκικά δημοσιεύματα.

Επιτετραμμένη στην Άγκυρα, κατόπιν σχετικών οδηγιών, απάντησε σε σχετικό έκτακτο διάβημα στο οποίο κλήθηκε νωρίτερα σήμερα στο τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, επεσήμανε στην τουρκική πλευρά την υποχρέωση της τελευταίας να φυλάει τα σύνορα της και να μην επιτρέπει την δράση διακινητών και την παράνομη μετανάστευση.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών


“Η Επιτετραμμένη στην Άγκυρα, κατόπιν σχετικών οδηγιών, απαντώντας σε σχετικό έκτακτο διάβημα στο οποίο κλήθηκε νωρίτερα σήμερα στο τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, απέρριψε στο σύνολο τους τις τουρκικές αιτιάσεις σχετικά με φερόμενο περιστατικό στον Έβρο.

Επεσήμανε στην τουρκική πλευρά την υποχρέωση της τελευταίας να φυλάει τα σύνορα της και να μην επιτρέπει την δράση διακινητών και την παράνομη μετανάστευση”.


Παράλληλα ανακοίνωση εξέδωσε και η Ελληνική Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας: «Σχετικά με δημοσιεύματα τουρκικών μέσων που αναπαράγονται σε ιστοσελίδες, ανακοινώνεται ότι δεν υπήρξε εμπλοκή ελληνικών δυνάμεων στο φερόμενο σε αυτά περιστατικό στον Εβρο», αναφέρει το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή του.

Μετά την ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών στην οποία απορρίπτονται οι τουρκικές αιτιάσεις, ανακοίνωση εξέδωσε και η Ελληνική Αστυνομία σημειώνοντας «δεν υπήρξε εμπλοκή ελληνικών δυνάμεων στο φερόμενο περιστατικό στον Έβρο».


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Σχετικά με δημοσιεύματα τουρκικών μέσων που αναπαράγονται σε ιστοσελίδες, ανακοινώνεται ότι δεν υπήρξε εμπλοκή ελληνικών δυνάμεων στο φερόμενο σε αυτά περιστατικό στον Έβρο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">