Recents in Beach

«Επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε καλύτερη οργάνωση»...Τάδε έφη Μουρούτης, πρώην στενός συνεργάτης Σαμαρά.


 Μέχρι και ο άλλοτε πανίσχυρος, εξ απορρήτων σε θέματα επικοινωνίας του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, εξέφρασε την αγανάκτησή του προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη βλέποντας αυτά που συμβαίνουν στα Βίλια τις τελευταίες ημέρες.


Σε... ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε χαρακτηριστικά: «25 χιλιόμετρα μακριά από την πρώτη μικροεστία της φωτιάς, τρεις μέρες με πλήρη άπνοια και τις φλόγες να σιγοκαινε ανενόχλητες εμφανίστηκε το πρώτο ελικόπτερο. Ευχαριστούμε κ.Χρυσοχοΐδη!».

Όταν ένας χρήστης σχολίασε από κάτω «Ναι αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ», η απάντηση του πρώην διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ και του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά, απάντησε πως «Επί ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή τουλάχιστον την περιοχή υπήρχε καλύτερη οργάνωση». Αφοπλιστική ειλικρίνεια από τον κύριο Μουρούτη, η οποία κράτησε για λίγο, καθώς στη συνέχεια φαίνεται ότι προσπάθησε να το μαζέψει.

Μάλιστα, με νέο post στο Facebook τόνισε ότι τα σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν ευκαιρία να παραποιήσουν τις αναρτήσεις του για να ισχυριστούν ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ τα έκανε καλύτερα από τη ΝΔ στη διαχείριση των πυρκαγιών».

Μόνο που ότι γράφει δεν ξεγράφει, κύριε Μουρούτη, ο οποίος σε μια κίνηση πανικού διέγραψε το «επίμαχο» σχόλιο. Δυστυχώς για αυτόν τα γεγονότα άλλα δείχνουν.



Αναλυτικά η ανάρτησή του:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">